Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aneczka 20

brzydkie paznokcie

Polecane posty

Gość aneczka 20

wiele rzeczy juz w zyciu wyprobowałam ale nic nie pomogło jeszcze moim paznokcia macie dziewuszki jakies dobre sposoby na ładne i długie paznokcie?moje sa strasznie kruche i rozdwajajace sie :( piszcie

Gość 11111111111111111
to tak jak ja,tez wszystko wypróbowałam i zewnętrznie i od wewnątrz a moje paznokcie sa tragiczne :(

Gość aneczka 20
znam to załamka totalna:(

Gość Paulinusiaaa
Mam taki sam problem..Kidy juz sobie troszke zapuszcze to zaraz mi sie lamia i rozdwajaja w dodatku strasznie mi sie zadzieraja skorki i ochydnie to wyglada:(

!!POLECAM!! Odzywka Essence - Express nail repair 500 pencil (tak dokladnie jest napisane na opakowaniu). Po polsku napisane jest: marker expresowy koncentrat do paznokci 5000 Jest to odzywka w pisaku, taki jakby marker. W sumie nie jakby, tylko jest to marker. Jej opakowanie jest ciemno-morskie. Jest bardzo dobra!! Uzywam polecam Juz po pierwszym uzyciu paznokcie sa twardsze. Nie wiem jak dlugofalowe efekty, bo niedlugo jej uzywam. Mialam tez inna odzywke do paznokci tej firmy - w zelu, tez super. Do kupienia, w douglasnie, galeriach centrum - napewno. Inne drogerie tez moga miec. Cena ok 15 zl.

Polecam odżyweczkę Sally Hansen Teflon Tuff. Zapłacisz za nią około 30 zł w drogeriach Douglas albo Sephora. Bardzo dobrze wzmacnia, jest też jakaś chyba z Avonu z pyłem diamentowym. Też ładnie utwardza i wzmacnia paznokcie.

Gość katrinka...
polecam NAIL TEK II ODżYWKA DO PZURKóW... mialam koszmarne...po 2 tyg.widać efekty.Teraz mam ładne paznokcie. polecam!!!!do kupienia na allegro.... podam nik osoby u której nabyłam tę odżywkę...aniutek21 powodzenia🌻

Gość aneczka 20
spróbuje te cuda odżywki , zobaczymy moze cos pomoga mam jeszcze pytanki któraś z was używała może skrzypovity???działa to???lepiej na włosy czy na paznokcie??

Polecam ten sam flamaster, co dzieweczka... Mi naprawdę bardzo pomógł :)