Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miłość jak bańka mydlana

jak byś się dowiedziała,ze mąż cię zdradza

Polecane posty

dla mnie zajęci faceci nie istnieją;) ale gdyby mnie facet czy mąż zdradził i kopnął w dupe to tlyko jego bym za to winiła! PO to Bóg dał nam rozum i wolną wolę, żebyśmy sami decydowali!

kurcze proszę nie przekręcajcie tylko czytajcie ze zrozumieniem, -wina lezy po obu stonach!!moim zdaniem - czy ona z nim bedzie tego nie wiem!!-więc go chyba nie usprawiedliwia -co z kochanką?? ot nic,zaszalała pszczółka i okej?

Gość ozon
jej nie rozliczaj jak nie ta to byłaby inna ty chcesz jednak mężowi zdjąć z karku pół ciężaru zdrady

bo chce znać wasze zdanie ,ale...powiem na co ją napuszczam zeby narobiła jej siary i w pracy i do jej matki pojechała że niby co krzyczycie?ze brak honoru i ma się nie ponizac śmiech na sali,dla mnie to jest zwykłe kurwiszcze i taki traktowanie się jej nalezy

Gość bylam kochanka zonatego
ten typ tak ma. gdy ja odchodzilam, on juz klikal i spotykal sie w kawiarniach z nowymi.

Przeciez ta kochanka nikogo nie zdradzała. Zdrajcę należy winić, a nie kogoś, kto na zdradzie korzysta.

argument,proszę jak suka nie da pies nie weźmie wystarczy?

\"powiem na co ją napuszczam...\" - to własnie dzieki takim radom przyjaciółek/sióstr wiekszość związków się sypie.....nie ma to jak \"mądra\" rada.....

wlasnie, trzymaj sie kobieto swojego zycia i nie wlaź, ze swoimi radami w cudze, bo nikt ci wdzieczny za twoje glupie rady nie bedzie

Ja bum spakowała meża, osobiscie odwiozła go do niej i kupiła flaszkę jako łapówkę, zeby mi go czasem nie oddała ;-)

zwracam sie do autorki topiku oczywiscie

Gość mnie zdradzil
z moja kolezanka. jemu wybaczylam, bo kochalam. jestesmy szczesliwi. ona ... nie chce jej nigdy wiecej widziec. my mielismy problemy, nie usprawiedliwiam go, po prostu mu wybaczylam. swiadomie. nie naiwnie. a ona... ona wiedziala co robi. nie kochala go.

słuchaj ona jej zNiszczyła życie!!!! nawet jak zostaną razem to musi duuużo wody upłynąć niż zapomni,chodź wątpie i co?? pszczółka ,ot następny zerwany romansik a w ogóle wam się dobrze gada,pozyjemy ,zobaczymy,a moze pszczółka gdzieś jest was blisko

Gość jak nic to
ta milosc jak banka mydlana , jest ta zdradzona widac cos nie gralo w waszym zwiazku jak sie pusicl ZAZNACZAM PUSCIL PAN MAZ CI.......

Gość nigdy bym nie zdradzila
ja bym odeszła

Gość eeeeeeeeetam
dlatego nie mam koleżanek!

Gość a gdzie reszta bywalców
ja zostałam zdradzona - dowiedziałam sie o tym równo rok temu - przebaczyłam mu , ale nie mogę zapomnieć - on chce być ze mną, mówi, że kocha mnie i tylko mnie - ja cierpię i nie moge odzyskać umiejętności bezwarunkowego zaufania w stosunku do niego - JEST BARDZO ŹLE- NIKOMU NIGDY NIE ŻYCZE PRZEŻYWANIA TAKIEGO DRAMATU PO 20 LATACH WSPÓLNEGO ŻYCIA

od tego trzeba zacząć zeby coś radzić SAMEMU TRZEBA TO PRZEŻYĆ a takie gadanie,ja nigdy...,ja bym to czy sramto ,to sorki ale psu na bude

ja też mówię pass....... nie ma to jak dawać \"dobre\" rady innym...oczekujesz od ludzi tutaj rad i porad a sama usiłujesz ustawiać życie bliskiej ci osobie, dobrze że ja w swoim czasie nie słuchałam takich \"mądrych\" porad od swoich koleżanek i bliskich mi osób bo wylądowałabym bardzo źle.. pozdrawiam zajmij się swoim życiem i nie ustawiaj życia innym, to powinna być ich sprawa a nie twoja

słuchaj,ja jej się na siłe nie pcham z radami ja widzę jek płacz ,rozpacz,bezsilność i upokorzenie i co?? jak bym ją spotkała na swojej drodze to jej oczy wydrapie,ja i nie mówcie ,ze jej męża usprawiedliwienia,tu się nie wtrącam,to jej decyzja co zrobi

Zdrady nie da sie usprawiedliwic. Nigdy nie chcialabym faceta ktory bedac ze mna dotykal inna :O Skoro sie z nia przespal to widocznie tego chcial, nikt go do tego nie zmuszal. Nie rozumiem kobiet wybaczajacych zdrade, bo dzieci, bo on przeciez tak kocha... On nie myslal o dzieciach, nie kochal w tym momencie, zapomnial o nas i chcial to robic z kims innym. Taki facet nie jest nic wart i lepiej pocierpiec troche i moze poznac kogos bardziej wartosciowego niz do konca zycia pamietac o tym co zrobil i myslec kiedy bedzie kolejna zdrada... Niestety prawie zawsze jest...

widze ,ze do ładu nie dojdziemy,bo wszystko jest roztrząsane tylko nie moje pytanie więc co byś zrobiła ku... sorki kochance męża a- zjechała opinie,zeby wiedziała ,ze wyrzadziła krzywde b-nic c-udawałabyś ze nic się nie stało i pierwsza mówiła dzien dobry

Gość Pomyśl lepiej
jak ta żona pojedzie do jej matki i do jej pracy i zacznie gadać, że ona miała romans z jej mężem to o kim źle świadczy? O kochance owszem ale ludzie mają w nosie kto z kim sypia, ewentualnie będzi prę dni plotek i nicwięcej. Notomiast taka żonka wystawia świadectwo sobie (że jest niezrównoważona osobą i że jest z takim facetem), swojej rodzinie i swojemu mężowi (że ma szurniętą żonę, która nie złatwia brudów w domu, tylko pierze je na zewnątrz). Zastanów się to będzie świadczyć tylko o niej, nie o kochance!!!!!!

Gość Pomyśl lepiej
Oczywiście, że nic nie osmieszałabym się i nie poniżała!

nic bym nie zrobila, bo to chlopak / facet / maz mial byc wierny, nawet jakby go kusila nie wiem czym to facet ktory kocha nie powinien zdradzic, to jest jego wina, nie jej. Co nie zmienia faktu, ze okazaloby sie jaka jest szmata skoro bez skrupolow daje sie zaciagnac do lozka zonatemu... Ale i tak 99% winy lezy po jego stronie.