Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emalka89

czy mogę być w ciąży?

Polecane posty

Ja też bum nie eksperymentowała idz najlepiej do gin prywatnie jutro i on ci powie co i jak tak bedzie najbezpieczniej dla ciebie a co do stężenia hormonów na testy to naprawde jest prawie zero po 24 h szkoda kasy na testy

Gość emalka89
umówiłam się jak narazie na poniedziałek na 17:30 do ginekologa i wypadałoby to na 69 godzin od stosunku. O ile wiem, to postinor trzeba wziąść najpóźniej 72h po, więc mam się czym martwić czy nie...zaraz jakiejś nerwicy dostanę

Gość emalka89
dodzwoniłam sie do lekarza ,który mnie przyjmie na 10 jutro rano. to chyba lepiej już, co?

Gość emalka89
teraz w głowie mam zupełną pustkę, i wszystko mi "pouciekało" mam jeszcze pytanie, czy lekarz mi odrazu przepisze postinor czy np może odrazu powiedzieć,że nie jestem w ciąży

Gość sephi
tego raczej ci nie powie bo niby skad mialby wiedziec tak szybko ;) popros nastepnym razem swojego ginka o recepte na postinor, mi lekarak od razu wypisala jak dowiedziala sie ze jedziemy tylko na gumkach, wypisala mi recepte na wszesli wypadek i sobie lezy jak narazie :) poproscie lekarzy o to bedziecie spokojniejsze, choc moze to nie dobry pomysl dla wszystkich bo z tego co tu sie naczytalam niektorzy traktuja postinor jako landrynki

Gość linx
a ja mysle ze jak sie bierze pigulki to lekarz nie wypisze postinoru.obstawiam ze dziidzusia z tego nie bedzie

Gość sephi
no jak sie bierze tabletki to nie bo wtedy nie ma takiej potrzeby, ale jesli ktos nie bierze to wtedy tak

Gość linx
a wtedy to tak