Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takajednaona

Czy jest szansa odzyskac pieniadze?- allegro

Polecane posty

Gość takajednaona

Kupilam cos na allegro. Osoba obiecala szybka wysylke... minał tydzien ponad i paczki nie ma... kosztowalo to 150 zl a dla mnei to duze pieniadze! doplaciłam jeszcze 25 za kuriera... Pisze do tej osoby na gg ale odpisala ze "nieprzelałam pieniedzy na jej konto" to nie prawda!! mam dowod przelewu!!! czy moge jakos odzyskac pieniadze? co mam zrobic?

Gość ciekawskaaaaaaaaaaaaaaaa
ja tez jestem ciekawa bo już 15 dni czekam na przesyłke i nic a paniusia nie raczy napisac co sie dzieje

Gość takajednaona

Gość takajednaona
zapewne zgłosze ale czy oni cos moga zrobic? ten ktos ma kilka negatywów i na akzdy negatyw odszczekuje swoje ze on jest cacy a reszta jest zla bo mu kasy nie wysłala... uwierzyłam mu a teraz załuje :( widocznie potraktowal ich tak jak mnie :(

Gość mistle xx
Ja odzyskałam kasę z tzw. ubezpieczenia allegro. Musisz isć na policję i złozyć zeznanie, oni Ci potem przyślą zawiadomienie o wszczęciu śledztwa, potem musisz wysłać skan do allegro i oni zwrócą Ci kasę na konto.

Gość przeciez poczta strajkuje
to jak mieli ci dostarczyc paczke?

Gość mistle xx
Ja dostałam paczkę i dzisiaj i dwa dni temu, więc to nie wina poczty. Zresztą przecież sprzedajacy twierdzi, że nie dostał kasy, więc zapewne nie wysłał paczki.

ja tez wysłałam przesyłke, z 1,5 tygodnia temu i podobno nie doszła..yh..juz nawet zaproponowałam zwrot kasy ale Pani sie nie odzywa:/ i nie wiem , moze przesyła cudem sie \"znalazła\" yh