Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tylko Nalewka

Ale miałam śmieszną sytuacje

Polecane posty

Gość Tylko Nalewka

Ja miałam taką:pojechałam z bratową na stacje paliw ja tankowałam paliwo a ona siedziała w samochodzie ubrana byłam w czerwoną kamizelke i bratowa zażartowała że wyglądam jak pracownik stacji,więc ja do niej :może pani umyć szyby i sięgnełam po wiaderko z myjką a na to facet który właśnie podjechał i chyba słyszał jak ją pytałam czy umyć szyby mówi do mnie jak pani skączy to prosze umyć i moje szyby tylko dokładnie żeby nie było smug .......Ja na gościa oczy wywalam a on do mnie i co tak pani gałami wywraca płacą pani chyba za coś......ale mnie to ruszyło mówie do niego a co to kurcze panu łapy urwało masz pan tu myjke i myj se sam tak żeby nie było smug a on do mnie ide do kierownika a ja na to ić pan i do prezesa i poszedł w kierunku kas całą droge bibrał a przed kasjerką tak łapami machał,że myślałam,że jej oczy wybije.......co było dalej nie wiem wsiadłam w samochód i pojechałam:):)

Gość Tylko Nalewka
ach gdyby nie bratowa to mialam taką ochotę zrobic temu kierowcy loda. ach...

Gość M.M
Ja bym na Twoim miejscu została jeszcze chwilę, żeby zobaczyć jego głupią minę.

Gość o tak są najsuper
:-)

Gość hhhhhhhhhh
ić pan i do prezesa i poszedł ić ?? :O

ja miałam taką: kiedyś chodziłam z siostrą po sklepach, weszłyśmy do kolejnego sklepu obuwniczego, gdzie trzeba było wziąć koszyk oglądałyśmy chwilę buty, a że nie było nic ciekawego to wyszłyśmy szłyśmy w najlepsze ulicą kiedy się zorientowaam, że nadal sciskam w ręce koszyk z tamtego sklepu(siostra też się nie zorientowała)....zrobiło mi się głupio i zamiast iść oddać koszyk zostawiłam pod kolejnym sklepem:D:D

Gość izoloda
I dlatego zakładają teraz bramki, żeby koszyków nie wynosić :P

Gość Dobre kurna
ale się ubawiłem że hej