Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ola_25

Proactiv

Polecane posty

Gość Ola_25
Pytanie do tych,ktorzy uzywali-czy po nalozeniu 3 kroku naklada sie jeszcze krem nawilazajacy czy ten 3 krok go zastepuje? I czy mozna na to robic makijaz?

Gość Ola_25
Jaki jogurt? To trzyskladnikowy zestaw na tradzik.

no to sorry? ale nei mow mi ze nie ma takiego jogurtu?! ta laska z na wspolnej go reklamuje. nie znasz? a przy okazji przykro mi z powodu tradzikku.

Gość Ola_25
Moze i jest,a reklam nie ogladam,bo nie jestem w Polsce i nie mam tu polskiej TV.

Gość Ola_25
Podnosze

Gość Ola_25
Czy ten kosmetyk moze powodwac odbarwianie recznika? Bo zauwazylam ze mam dobarwiony recznik po tym jak umylam twarz Proactivem i wytarlam ja w recznk.

Gość taka jedna..........
Nie tylko moze powodowac odbarwienie recznika ,ale to robi.Zniszczylam chyba piec,ale warto bo widac efekt na twarzy.pozdrawiam

Gość Ola_25
Ooooo. dzieki za odpowiedz!!! A jeszcze czy mozesz mi powiedziec zy na ten ostatni repair lotion mozna nakladac krem nawilzajacy? Bo miejscami luszczy mi skora i glupio tak chodzic...Ja wpadlam na pomysl, zeby wycierac buzie recznikami papierowymi.

Gość taka jedna..........
Z tego co pamietam to skora sie luszczy tylko przez jakis czas na poczatku,pozniej sie przyzwyczaja i jest wszystko ok.A krem jak najbardziej wskazany,najlepiej delikatny.pozdrawiam

Gość Ola_25
Dzieki bardzo! Rzeczywiscie uzywam tego drugi tydzien i widze, ze skora juz sie prawie nie luszczy. A Tobie te pryszcze szybko zginely? Bo na opakowaniu pisze, ze rezultaty sa juz po 3 dniach, a ja stosuje to juz jakies 2 tyg i jeszcze mi sie pojawiaja pryszcze.