Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justaaaaaaaaaaaaaaaaaa

żałoba na pokaz- taka jest prawda , przeczytajcie ten artykul

Polecane posty

Gość mhgikd
Tez tak uwazam, wczoraj o tym nawet tu pisalam

Gość Internautkaa
Nie wiem czy żałoba jest potrzebna czy nie, ja osobiście przejęłam się tą tragedią, ponieważ mój ojciec jest górnikiem i jestem w jakiś sposób związana z tym zawodem. Jednak najbardziej zdenerwowała mnie postawa TVN-u, jeszcze niedawno podczas protestów górników zrobili z nich pijaków i szmatławców, a dzisiaj ubolewają nad ich losem. Polska cała jest objęta hipokryzją.

Gość mis przytulanka
Najbardzie poszkodawni nie zyją.Zostały ich Rodziny,którym wszyscy okazujemy mniejsze czy większe współczucie. Osobiscie idę w niedziele do kościoła/choć rzadko chodzę/aby uszanować pamięc o tych co zgineli i pomodlić sie za nich.Ale uważam,ze cała ta fanfaronada z jaką nasz - pozal sie Boże-rząd jest niepotrzebna i na pokaz.To chóru zbolałych i zrozpaczonych dołączył Jego Wysokość Prezydent,ale spod tego płaszczu zalu przebija twarz pkerzysty obstawiającego kolejną o rozgrywke o punkty w niedzielę. Zal mi Górników.Gdyby wiedzieli jakich z nich nieudaczników i nieuków zrobili,pewnie by nigdy nie zjechali pod ziemie. Dla rządu każda sytuacja jest dobra by zagrać na cienkiej strunie jaka gra w sercach Rodaków. Wstyd i żałość.A wszystko w cieniu mięsa,którego bracia słowianie nie chcą,a które jest tak samo wazne dla naszego BirdPrezydenta jak smierć 23 ludzi.

tez mi zal, ale uwazam, ze trzydniowa zaloba narodowa to przesada. dlaczego od razu musi byc narodowa? zaloba jest w rodzinach ofiar i tylko tam jest na miejscu. jak ktos z mojej rodziny umarl, to nie oczekiwalam, ze cal kraj bedzie sie ze mna laczyc w zalobie.