Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiulkaaaa

czy wypada iść na STUDNIÓWKĘ w sukience do kolan??

Polecane posty

Gość kasiulkaaaa
może jak będę miała potem zdjęcie to wkleje :)

Gość kasiulkaaaa
czemu dla Was od razu wszystko co inne to musi być zdzirowate i kiczowatee?? Czy Wy należycie do starego pokolenia jeszcze? to,że sukienka jest krótsza od tych balowych to nie znaczy że od razu wyglada się w niej jak dziwka. marzyłam o całkowicie innej sukni, tez chciałam czuć się jak księżniczka:) ale uwierz mi,ze wolę już iśc w krótszej niż mieć taką samą sukienkę jak kilkanaście innych dziewczyn na sali. i jakoś nie widzialam wyjątkowych sukni w sklepach, te wszystkie długie, z gorsetami są raczej na jedno kopyto:) krótkich się nie spotyka:) a jednak nie tylko ja wybieram się w sukience do kolan:) najbardziej cieszę się,ze sukienka jest bardzo wygodna a do tego elegancka:) to ja idę w tej sukience nie Wy,więc się nie bulwersujcie tak :) dla mnie jest naprawdę śliczna i nigdy piękniejszej sukienki nie miałam:) Olga znalazlaś już swoje sandałki?:)

Gość no dobrzeeee

Gość dziewczyny mam problem
... studniówka ... hmm. .. zastanawiam sie co ubrać mam problem , gdyż musze zamaskowć blizne :/ [na prawej rece, obarzenie 3 plamy] .. nie wiem jak to zrobić :( a zalezy mi na tym aby odsłonic dekolt , ramiona ... ech życie :( moze cos mi doradzicie ? ?? tylko prosze nie piszcie , że nie mam nic z tym robić bo to niemożliwe ...

Gość *Olga*
A na jakiej wysokosci masz ta blizne? na ramieniu , czy przedramieniu? moze jakis sliczny szal, lub bolerko? a moze sukienka z dluszym rekawem? ogladalam wlasnie takie sukienki ..niektore przypadły mi do gustu:) Kasiullka, tak buciki juz mam, sa sliczne:D narazie nie mam dostepu do cyfrowki ale znalazlam w necie sukienke o podobnym kroju co moja i prawie identyczne buty:) moja sukienka nie ma takiej kokardy:) http://us.st11.yimg.com/us.st.yimg.com/I/edressme_1926_45706185 i buty:D http://www.spiegel.com/assets/product_images/product_detail/SP05F2548A.JPG

Gość *Olga*
oj przepraszam,mowilas ,ze chcesz odslonic ramiona:( moze udaloby sie to jakos zamaskowac?:( pudrem...moze stosowac wczesniej jakis krem rozjasniajacy na blizny..

Gość dziewczyny mam problem
Twoja sukienka :D śliczna ja właśnie chce coś w tym stylu ... i też krótką

Gość kasiulkaaaa
Olga sukienka jest cudnowna! naprawdę! bardzo mi się podoba! jest skromna,nie żadna przekombinowana ale bardzo elegancka i naprawdę śliczna. Buciki widzę też znalazłaś jak sobie wymarzyłaś :) no to komplet już masz. a co zakładasz z biżuteri?:) i naprawdę śliczna sukienka!! dziewczyny mam problem - a na jakiej wysokości masz tą bliznę? Może np znajdziesz sukienkę, z dekoltem łódeczki żeby było Ci trochę ramion widać, dekolt tez, tylko musi byćtrochę bardziej wycięty niż w łódeczce ale przynajmniej zasłonisz ręcę;a może długi rękaw? albo może jak już coś to postaw na krótką sukienkę, z odsłoniętymi pleckami jak już wcześniej Dziewczyna pisała a za to zasłonisz ramiona i ręce? poszukam czegoś w necie może znajdzie się coś fajnego:)

Gość kasiulkaaaa
tak wogóle Olguś to oglądałam dzisiaj bardzo podobne buciki jak Twoje, strasznie mi się srebrne podobały i sama nie wiem czy sobie takich nie kupię:P

Gość naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaavoie
do 'dziewczyny mam problem' a może rękawiczki, takie z pętelką na śrokowy palec?

Gość jaassssne
:D :D

Gość sylwiati
ja też ide w takiej do kolan :) więc nie Ty jedna będziesz tak ubrana :) a jakie masz buty ? bo ja się nie moge zdecydować :(