aniulaa 0 Napisano Listopad 25, 2006 Czy któraś z Was miała brunatną wydzielinę z jednej piersi a z drugiej białą??? Bolą mnie same sutki, a w ciąży nie jestem bo jestem dopiero co po miesiączce. Proszę napiszcie coś! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Michalina89 0 Napisano Listopad 25, 2006 A skąd pewność, że nie jesteś w ciąży? Pewnie zaburzenia hormonalne, jeśli ciążę na 100 % wykluczasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniulaa 0 Napisano Listopad 25, 2006 Ciążę wykluczam bo ginekolog powiedział mi że jak miesiączka trwa 5 dni to nie jestem w ciąży. I tak miałam, pełne 5 dni obfitej miesiączki. A martwi mnie kolor brunatny, a z drugiej piersi miałam biełą wydzielinę przez parę dni a teraz jej nie ma, sama niewiem co mam myśleć. Już się pogubiłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniulaa 0 Napisano Listopad 25, 2006 Naklejałam sobie plastry antykoncepcyjne i bardzo krwawiłam po nich. Lekarz kazał mi natychmiast odkleić, może zakłóciłam sobie gospodarkę hormonalną ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
apaszka 0 Napisano Listopad 25, 2006 Zbadaj poziom prolaktyny,nadmiar tego hormonu może byc przyczyną wydzieliny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniulaa 0 Napisano Listopad 25, 2006 Dzięki apaszka, napewno to zrobie. I to też może być przyczyną boleści sutków?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość swiecaca gwiazdka Napisano Listopad 25, 2006 skonsultuj to najlepiej z lekarzem, nikt inny ci lepiej nie doradzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniulaa 0 Napisano Listopad 25, 2006 Masz rację, ale czasami ktoś ma lub miał taki problem i może coś napisać. A wizytę mam umówioną na poniedziałek. I czekam i się denerwuję bo brunatna wydzielina nie wróży raczej nic dobrego. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość swiecaca gwiazdka Napisano Listopad 25, 2006 nie martw sie bedzie dobrze!!! ta wydzielina nie musi wcale okazac sie czym zlym zycze ci powodzenia i trzymam kciuki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniulaa 0 Napisano Listopad 25, 2006 Dziękuję Ci, jesteś bardzo miła :) mam nadzieję, że będzie dobrze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach