Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mikrodembrazja

trójfazowy zabieg mikrodembrazji dr Eris. Robicie przerwę po 3 użyciach??

Polecane posty

Gość mikrodembrazja

Tak jak jest napisane w sposobie użycia? Po 3 zabiegach radzą by na 6 tygodni przestać stosować zabieg (wtedy skóra się odnawia i takie bla, bla, bla). Co Wy na to i jakie są efekty?? Ja na razie jestem po 2 zabigu - cera super ale po 4 dniach przetłuszcza się niemiłosiernie ( może po tym kremie "c", który raczej nie nadaje się do tłustej cery)?? Podzielcie się opiniami - te na wizażu już przeczytałam :). Pozdrawiam

Gość _muszka_
powiedz czy widzisz juz jakas roznice po 2 zabiegach?? mocno zluszczyla sie skora?? zniknely blizny, przebarwienia, zmiejszyły sie pory??

Gość mikrodembrazja
tak. To jest domowa mikrodemrazja. Cera na pewno wygląda lepiej. Pory pojawiają się dopiero 4 dni po zabiegu i cera zaczyna się przetłuszczać, ale podejrzewam że to po kremie dołączonym do mikrodembrazji. Jest troszkę tłusty i np. mojej tłustej cerze średnio służy. Po drugim zabiegu smaruję nim tylko na policzki i czoło na noc - cera po nim niemiłosiernie świeci się. Pd makijaż używam kremu nawilżającego. Też jest extra. Ogólnie jestem zadowolona z produktu. Czytałam opinie o zabiegu - ponoć po szóstym jest naprawdę dobrze ;). Ponawiam pytanie: czy po trzech zabiegach robicie przerwę na 6 tygodni? Czy nie robicie? Poproszę o odpowiedź Dziewczyn które stosują mikrodembrazję dr Eris. Pozdrawiam.

Gość zainteresowana1986
witam, bardzo mnie zainteresowała ta mikrodembrazja, i chciałabym sie dowiedziec kilku rzeczy na ten temat, a więc: czy nadaje sie do skóry w każdym wieku? tzn. młodej, wiek 20 lat?:) czy jezeli ktoś ma blizny i przebarwienia czy to pomaga?i jeżeli nie ma sie wszystkich syfków zagojonych to nie powinno sie jej robić?no i jak reaguje na nią skóra wrażliwa?są jakieś przeciwskazania? no i najważniejsze ile kosztuje i gdzie można ją kupić? wiem że troszke dużo tych pytań, ale z góry dziękuje za każdą odpowiedź :)

Gość mikrodembrazja
1mam 24 lata - używam - więc można 2nie jest przeznaczona do skóry wrażliwej (widoczne naczynka dyskwalifikują) 3.dopiero jestem po dwóch zabiegach - przebarwienia jeszcze są 4. kosztuje ok. 38 - pytaj w drogeriach