Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bojka24

2 miesiace nie chodzilam na zajecia...

Polecane posty

Gość bojka24

jestem w ciazy.. pare pobytow w szpitalu + nakaz lezenia... nie moglam poprostu... to zaoczne studia, nie bylam na 4 zjazdach... minely 2 miesiace... teraz czas egzaminow.. na zaliczenie jakis koles dal referat.. napisalam, poprosiilam kolege zeby oddal za mnie.. koleega powiedzial o mojej syt wykladowcy... a on stwierdzil ze go to nie obchodzi:( boje sie ze zawale szkole.. to moj 2gi kierunek- jedne studia juz skonczylam.. ale to ostatni rok wiec na tych tez mi zlezy:( lezec musze jeszcze tydzien.. czy myslicie ze mnie wywala? ze bede musiala brac warunek? czy moze gdy pokaze zwolnienia lekarskie jakos wykaza zrozumialosc? bardzo sie boje... umieram z nerwow

kobito, przeciez od tego są zwolnienia lekarskie...a wykladowca nie powinien byl tak mówic. Masz papier, czy m sie marwisz?

Gość Ach zgrozo
Ja tez nie bylam 2 ms, dzis mialam pojsc i nie zrobilam tego bo wstydze sie wyjsc z domu, ostatni rok tak pieprzyc sobie, o zgrozo, 6 egzaminow mam i musze je zdac do konca stycznia, wiem ze potrafie, boje sie tylko ze mnie juz skreslili, skoro nie pokazalam sie tam tyle czasu

Gość jak pokażesz zwolnienia
i napiszesz prośbe do dziekana to przesunie Ci wszystkie egzaminy

Gość Renata w.
czemu wstydzisz sie wyjsc z domu?

Gość Inglott
Bojka, to tylko studia - teraz najwazniejsze jest dziecko któremu nerwy i stresy szkodzą! Z wykładowcami różnie bywa, tak więc nie mozna się nastawiac na tylko jedną możliwość. Trzymam kciuki!

Gość pierwsza sprawa
tego rodzaju rzeczy nie załatwia się przez kolegów. Po drugie - wyleż się ten tydzień i jak juz będziesz mogła jedź do tego wykładowcy i porozmawiaj z nim osobiście, z kwitami od lekarza oczywiście. Jeśli to nie pomoże - porozmawiaj z prodziekanem do spraw studenckich. wywalić Cie absolutnie nie mają prawa! Moze będzie potrzebny warunek, moze jakoś inaczej się uda to rozwiązać, nie martw się niczym, bo wszystko jest do załatwienia i wyprostowania.

Gość bojka24
dziekuje Wam.. troche mi lepiej a z tymi zwolnieniai to jest tak: mam zwolnienia takie jak do pracy sie daje... ale ze jestem na stazu to oryginaly sa w up.. ja mam tylko kserowki.. ale pewnie bede mogla oryginaly wyciagnac z up jakby co.. troche ze mnie zeszlo- naprawde Wam dziekuje