Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiec tak

Dziwne pytanko wejdzcie a sie dowiecie!!!!

Polecane posty

Gość wiec tak

zalezy mi caly czas na moim bylym i on o tym wie.Jak pokazac mu ze przeszlo mi itp????Wiem ze nie jest to latwe ale chce sprobowac

Gość basia ona
Przypadkowe spotkanie, Ty - radosna, wesoła, uśmiechnięta ... opowiadasz o swoich sukcesach, planach, śmiejszesz się, jesteś szczęśliwa, promieniejesz ... możesz tez nie być sama na takim spacerze ... on proponuje kawę, mówisz, że może znajdziesz chwilę .. i zaczyna się zabawa :)

Gość jeśli jest teraz sam
wszystkie chwyty dozwolone ale jeśli kogoś ma ..... zrezygnuj, mialaś już swoje 5 minut, trzeba bylo je wykorzystać

Gość wiec tak
uwaga podszywacze ;)

Gość wiec tak
A propo-jest sam :)

Gość mi też na moim byłym zależy...
Jemu na mnie też. Tyle, że nie moglismy się dogadać:( I on nikogo nie ma i mówi, że na pewno nie będzie mieć. Ja też nikogo nie mam i nikogo innego nie chcę. Ale na razie jestem zbyt załamana, żeby mu okazywać jaka to jestem zaradna i jak mi dobrze bez niego..:( Poza tym wiem, jak bedzie mu przykro, nie umiałabym tak postapić, byc tak wyrachowana...

Gość wiec tak
Do mi tez na moim bylym zalezy....Mojemu bylemu tez niby zalezy ale nie moze byc ze mna bo boi sie ze mnie zrani.I co mam czekac na niego az sie zastanowi??To jest bezsensu

Gość a dajcie już spokój z tymi
bylymi....... że wam zależy, im zależy idt. zanim zrobicie nastepna awanture o bzdure albo strzelicie focha dobrze sie zastanówcie a nie potem wypisujecie te pierdoly !!!!

Gość wiec tak
Latwo jest pisac a gozej zrobic :-/.Jesli chodzi o pokazanie bylym ze nam juz nie zalezy (co oczywiscie nie jest prawda) to przestalam puszczac mu jakiekolwiek sygnaly ani pisac smsy.Nawet niedawno powiedzial do mnie ze zapomnialam o nim bo nie odzywam sie do niego itp.Ostatnio to on mi zaczal puszczac,czyzby role sie odwrocily?tez jest mi ciezej bo norlmalnie ze soba rozmawiamy itp tylko zalezy jak ktos to odbiera.

Gość odswiezam

Gość No wlasnie
Jak pokazac bylym ze nie zalezy nam na nich?????Odpiszcie prosze!!!!!