Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uppa

Łózeczko dziecięce --- czy z szufladą?

Polecane posty

Gość uppa

Chcialam zasięgnąć Waszej opinii--czy bardzo przydaje się szuflada pod łózeczkiem niemowlęcym?

U mnie akurat szuflada była dobrym pomysłem.Zawsze miałam pod ręką pampersy które tam trzymałam.pokój małego był mały a suflada rozładowała ciasnote.

Gość uppa
dziekuję :-) rozumiem, ze raczej nie trzymasz tam poscieli. ktos jeszcze?

Gość a dlaczego
ja kupiłam z szuflada 50 zł wiecej niz bez ale nie powiem zebym była zadowolona niewiele sie tam miesci-jesli jeszcze raz miałabym wybierac to zdecydowanie bez a kupilam dlatego ze umyslałomi sie z szuflada ze wzgledu na mało miejsca w mieszkaniu-nie widziałam na zywo tego z szuflada i miałam mylne wyobrazenie

Gość a dlaczego
pampersy trzymam w jednym koncu łozeczka naprawde szuflada jest dla mnie zbedna

A ja w szufladzie tzymam wszystkie ciuszki! tak było z Pierwszym dzieckiem, mieścił się do 3 roku życia, i teraz też trzymam ciuchy Malutkiej :) dla mnie szuflada to super rozwiązanie!

Gość uppa
Dzięki :-)

Wszystko zależy od szuflady, ja akurat miałam pecha bo miałam taką w której bez przerwy zbierał sie kurz i wszystkie rzeczy były zakurzone,potem przeznaczyłam tę szufladę na coś co nie używałam na codzień.

U mnie szuflada bardzo się przydała. Mam 6 tygodniową córeczkę i w szufladzie trzymam jej ciuszki z tym, że te które są na nią za duże (w prezencie dostaliśmy sporo takich). W szufladzie trzymam też kombinezon na spacerki, żeby mieć go pod ręką. A w komodzie zbyt dużo miejsca zajmował. Wydaje mi się, że jak dzieciaczek ma swój pokój, urządzony wyłącznie dla niego to wtedy szuflada jest zbędna. My niestety nie mamy dużego pokoju dla małej i szuflada bardzo sie nam przydała.

Gość upp
No własnie---ja tez nie mam osobnego pokoju i mało miejsca.Dzięki za wypowiedzi

Gość Uśmiech Losu
A ja myślałam, że szuflada będzie niezbędna, tymczasem nie skorzystałam z niej ani razu a mały ma 16 miesięcy już. Mimo, że mieszkamy w pokoju z kuchnią we trójkę. Według mnie jest zbędna. Dość nieporęcznie się wysuwa, wkładać pościel nie ma sensu, bo napoczątku dziecko sypia kilka razy dziennie, ubranka, jak ktoś słusznie zauważył, tylko się tam kurzą i też niewygodnie jest tam szperać i szukać, lepsza na ubranka jest taka zamykana szafka z półkami, otwierasz i wszytsko widzisz, możesz wybierać itd

Jasne, ze z szufladą. Będziesz miała miejsce na pościel czy zabawki. Ja ma takie i jestem bardzo zadwolona. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Chcesz mieć pewność, że kupiłaś najtańszy model na rynku, skorzystaj z porównywarki cenowej CoZaCena.