Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość viki..

wybielanie zebów u dentysty.WEJDZ.

Polecane posty

Gość viki..

Sluchajcie..chcialabym wybielic zabki..np pasty zele itd nie pomagaja mi bo ja juz mam taka od urodzenia zoltawa kosc i nie zmienie tego..jedynym wyjsciem w tej sytuacji jest wybielenie u dentysty..I mam pytanie--- ile to koszyuje..?? I mam kilka zebow do leczenia wiec najpierw mam wyleczyc czy wybielic? bo tak sobie mysle ze jak zakleja mi dzure takim kolorem plaby jak mam zeby to potem bedzie za ciemna jak wybiele..jak myslicie??Plisss odpiszcie!!

Gość totalnie rozpieprzona
nie wiem ile kosztuje, ale sporo. Wszystkie zęby MUSZĄ być wcześniej wyleczone - i to nie tylko ze względów estetycznych [różnica kolorów itd.]

Gość _muszka_
ile kosztuje wybielenie zębów u dentysty??

Ceny sa rozne, zalezy od metody. Moj znajomy dentysta wybieln na wkladki, ktore dopasowuje do szczeki. wypalnia sie je zelem i zaklada na noc przez 2 tygodnie. efekt na ogol utrzymuje sie od roku do 3 lat, zlaezy od uzebienia. koszt to ok. 600 zl. Ja wybielalam u swojej dentystki podczas jednej wizyty. Koszt 1800 zlotych, efekt natychmiastowy. to bylo rok temu i nadal zabki sazuper bielutkie. Fakt ze wczesniej musza byc idealnie zdrowe.

Gość sisiii
złodzieje dentyści zarabiają na tym niesamowicie ... mi zrobił wycisk do plastikowej szyny i dał żel OPALESCENCE i skasował 450 zł ,po czym ten sam żel na allegro lub w innym sklepie internetowym mozna kupić za ..... ok 60 zł !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ok za wycisk niech weźmie ok 100 + za żel 60 rachunek prosty .Idź zrób tylko wycisk a żel kup na allegro

Gość malutka..
no ale ja mam np na przednim zebie may ubytek i musze go naprawic..ale jak dentysta mi to zaplombuje to bedzie jeszcze w koorze moich zebow..i jak pojde wybielic to plomba tez sie wybieli;/? Pytam bo zupelnie sie nie znam..a chcialabym wybielic zabki w przeciagu ok 1,5 miesiaca...

Gość malutka..
mały*

Słuchaj i tak musisz isć do dentysty to co Ci da odpowiedż \" Wylecz zęby i wybielaj\" jak dentysta może zadecydować inaczej. Idź do lekarza i tam sie dowiedz. No chyba że zalezy Ci tylko na tym żeby wybielić a dziury to leczyć już w ostateczności.

Gość malutka..
wie ktoś jeszcze cos na ten temat??PLIS PISZCIE TO DLA MNIE WAZNE..Kto mial wybielane zeby? jak za ile i wogolejaki efekt..

Gość d-_-b
W grudniowym poradniku domowym jest artykuł "bezpieczne wybielanie zębów-Cała prawda o wybielaniu zębów". Tam jest wszystko napisane, jak to wyglada, (że sąby się uszczelnia jakimiś preparatami, nakłada opatrunek, ze przez nieszczelne pląby preparat dostałby się do miazgi wywołujac ból). Gazeta kosztuje 3,95zł.