Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zonamodna

jak zamrazac pierogi

Polecane posty

jak zmrazac pierogi macie jakies udane sposoby bo moje po ugotowaniu przed wczesniejszym ich lezakowaniu w zamrazarce(przewaznie jest to tydzien) nie sa sm,aczne tzn ciasto jest dziwnie miekkie i nie smaczne

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
musisz dawac do ciasta jajko lub zoltko wtedy sa twardsze i nadaja sie do mrozenia. ale pamietaj tez ze jak je bedziesz chciala zjesc to wrzucaj od razu nba gotujaca sie wode a nie rozmrazaj wczesniej.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość balbi
Pierogi nalezy zamrozic ugotowane czy surowe?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość lewita
i dobrze by było posmarować je olejem ,żeby sie nie posklejały

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość układam każdego pojedynczo
na takiej specjalnej półeczce miedzy chłodziarką z zamrażarka, i dopiero zmrożone zsypuję do woreczka.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość nie gotuje sie przed
zamrozeniem, zamraza sie surowe,tak jak napisała poprzedniczka,zamrozic na tacce a potem do woreczka i nigdy sie nie skleja i beda smaczne

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość najlepsze roziązanie to
a ja gotuję przed zamrożeniem, polewam olejem, studzę i mrożę na tacce, zsypuję do woreczka i są super.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość nie gotuje sie przed
i potem te gotowane pierogi jeszcze raz gotujesz po odmrozeniu??

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość zegnaj gienia swiat sie zmieni
hah no raczej sie gotuje,takie rozmrozone sa zimne i co chialabys zimne pierogi jesc?;)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
ja wlasnie ostatnio je podgotowalam przed mrozeniem i byly okropne badzo dziekuje za rady

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
całe zycie mroziłam surowe pierogi, ktore po ugotowaniu wydawały się być twarde . Aż wreszcie podsłysałam w sklepie rozmowę by pierogi na chwilkę wrzucić go goracej wody. Od tej pory przygotowuję je w ten właśnie sposób :)) po ugotowaniu ciasto jestr miękkie i przede wszystkim pierogi się nie rozwalają .

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×