Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cytryna77

testosteron

Polecane posty

od 4 lat probuje zajsc w ciaze,odwiedzilam duzo lekarzy,kazdy mowil co innego,niektorzy wynalezli mi miesniaki inni raka szyjki macicy,kazdy probowal mnie naciagnac na nastepna wizyte wymyslajac nowe choroby,a ja jak nie mialm dziecka tak nie mam .powod niby jest prosty za duzo testosteronu!!!ciezko jest zyc cieszac sie tylko z dzieci kolezanek,przytulajac je tylko na chwile,kradnac kazdy usmiech maluchow,gdy kazdego dnia umiera czesc ciebie ,gdy wszystko ma kolor szary.a powodem jest tylko testosteron...

Gość cienka czarna linia
na plodnośc i ginekologię marsz !!!!!!

Gość klara z marsa
a jakies zewnetrzne objawy masz typu.np.nadmierne owlosienie?

Gość szawa
zapuść brodę i nie marudź

Gość klara z marsa
szawa won! na topiku ginekologia chyba wiecej info znajdziesz,autorko

Cytryna, nie trać nadziei. Mam koleżankę cierpiącą na hirsutyzm, która nie mogła mieć dzieci przez 12 lat, a teraz ma dwóch zdrowych synów. Lekarze mówili, ze ma za małą macice, poza tym nieregularnie miesiączkowała, ale stało się. Życzę Ci tyle bobasów, ile tylko zapragniesz. Głowa do góry! Jeszcze wszystko może się zdarzyć. Ile masz lat?

Gość Dominiquita
..zapewne masz PCO..szybko do ginekologa! na to sie nie umiera, ale choroba ta znacznie utrudnia posiadanie dzieci (30% chorych normalnie zachodzi w ciaze, pozostalym procentom trzeba troche pomoc). Ja mam 2 - krotnie przekrocozny testosteron i wlasnie PCO. Czasami wysoki testosteron swiadczy o guzie nadnerczy.

Gość henk1
A ile ty masz lat ? bo po 28-ym roku to zaczyna sié problem. Pujdz do dobrego specjalisty naj.prywatnie a przy drugiej wizycie popros o ewentualne dalsze badanie i zrobienie wyników na kasé chorych.Z konowalami sié nie baw oni tylko na sztuki biorá i nastépny.Moja zona poszla do kliniki i bylo krótko ,,Kto tu jest najwiékszym autorytetem,, i po sprawie.Pamiétaj ,ze czas leci

mam 29 lat i wiem niestety ,ze czas leci :( i tego najbardziej sie obawiam,ze niedlugo bedzie za pozno. boje sie lekarzy,boje sie ponownego rozczarowania.kiedys myslalam,ze posiadanie dziecka jets tak naturalna rzecza jak oddychanie,ale niestety sie mylilam