Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blaga mwysluchajciemnie

KOBIETKI PORADZCIE MI BŁAGAM!!mam juz depresje z tego powodu

Polecane posty

Gość DZIEKI DZIEWCZYNKI ZA POCIECHE
jest mi lepiej dzieki wam!!choc przykrych rzeczy duzo usłyszalam też:(

Gość droga fdfdfdd
ty naprawde jestes dziwna autorką postu:( w tym wieku mysli sie juz p przyszlosci i rodzinie..

Gość do autorki ***
To tylko i wylacznie Twoja decyzja czy chcesz miec dziecko czy nie,czy czujesz chec bycia matka czy nie i wedlug tego co sama czujesz ( a nie jakies pryszczate bachory)sama decydujesz o swoim zyciu.Nie bedziesz przeciez swojego zycia ukladala pod dyktando innych.To TYLKO I WYLACZNIE TWOJA DECYZJA.Nikt nie ma prawa decydowac o tym co powinnas miec ,a czego nie ani o tym jak masz zyc!!!!!!!

Gość slixckcieeme
O KURWA ZEBY W TYM WIEKU NIE MYSLEC O DZIECIACH TRZEBA BYC POJEBANYM

Gość slixckcieeme
TRZEBA BYC MATOLEM A NIE KOBUIETA

Gość przestań nie słuchaj ich
sama mam już prawie 29 lat (skończę w lutym), mam tego samego faceta od 6-ciu lat, czuję, że cza najwyzszy na dziecko, ale jakos nie czuję wewnętrznej potrzeby by być matką poza tym przy moich rówiesnicach czuję sie jak z innej bajki, mam jedną bliską kolezankę, która mentalnie jest mi bardzo bliska choć sama ma już 2 letniego synka to nadal jest postrzelona jak ja, szalejemy, imprezujemy, bo ja nie czuję się jak baba 30-letnia i nic na to nie poradzę

Gość z punktu widzenia nauki
inteligentni ludzie dojrzewaja pozniej slyszalam okreslenie, ze do 23 roku zycia jest sie jeszcze dzieckiem, gdyz dopiero w tym wieku w pelni ksztaltuje sie mozg nie sluchaj idiotow, dla ktorych jedynym wkladem w spoleczenstwo bedzie stworzenie gromadki dzieciakow

Gość CO ZA BZDETY
HHHAAAAAHHHAAAHHHHAA CZAS NA DZIECKO JEST W WIEKU WLASNIE 24 LATA .JUZ POWINNO SIE BYC MAMA!

Gość CO ZA BZDETY
ZAL MI WAS BO CZAS NA DZIDZI JEST WLASNIE W JAK NAJMLODSZYMN WIEKU BY DZIECKO NIE MIALO POWIKLAN CHOROBOWYCVH I STAREJ MAMY

Gość z punktu widzenia nauki
do rozmnazania mozna dojrzec fizycznie, mozna tez psychicznie jak wiadomo dojrzalosc fizyczna nastepuje z dniem pierwszej miesiaczki - no to moze zaproponujemy 12-latkom posiadanie potomstwa - to na pewno najlepiej i najzdrowiej, ba ludzie pareset lat temu w tym wlasnie wieku zakladali rodziny... litosci ludzie myslcie troche... zyjemy srednio 80 lat, wiec nie nalezy sie z niczym spieszyc, zeby przedluzyc gatunek, lepiej sie do tego dobrze przygotowac