Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MalaMysza.

Czy powinnam przyznawac sie chlopakowi do tego...

Polecane posty

Gość MalaMysza.

ze mialam operacje plastyczna nosa?Jestem z nim od trzech miesiecy on caly czas podkresla i wychwala moj nosek, ze mam taki piekny, ze tak mu sie podoba, czy powinnam powiedziec, ze wczesniej moj nos wygladal zupelnie inaczej, ze byl poprostu brzydki?A jesli mu nie powiem i kiedys wyjdzie to na jaw, mam w koncu duzo zdjec z moim poprzednim nosem.Jak uwazacie?

Gość uważam że powinnaś mu
powiedzieć.

Gość marna ta prowokacja
:o

Gość agata----------
a tam, nie mow, ja bym nie mowila;> ja swojemu chlopakowi nie mowilam ze nosilam aparat na zebach, nie mysli ze zawsze mialam takie proste:D

Gość MalaMysza.
Jest jeszcze jeden problem.On czesto powtaza mi, ze zakochal sie we mnie bo jest taka /naturalna/.Ze nie akceptuje kobiet sztucznych ktore poprawiaja swoja urode.Ze nie chcialby miec nigdy dziewczyny ze sztucznym biustem bo by go odpychala, wprawdzie nos to co innego niz biust ale zawsze ingerencja chirurga.Boje sie, ze kiedy mu o tym powiem on zmieni o mnie zdanie, moze przestanie wtedy kochac, nie wiem..

Gość no dajesz
jak przestanie cie wtedy kochac to znaczy, ze ta jego "milosc" byla gowno warta

Gość no wlasnie

Gość mozesz troche podkolorowac
i powiedziec ze mialas problem z przegroda nosowa i ze operacja byla konieczna. i ze przy okazji ci go ladniej wymodelowali :)

Gość henk1
On tylko sciemnia, smarknij mu raz porzádnie i przepros i znajdzie inny punkt uwagi. Nie przejmuj sié tym

Gość oleeeander
powiedz mu to jak najszybciej, jestescie ze soba dopiero 3 miesiace, im wczesniej poweisz prawde tym lepiej. Zobaczysz czy z tego powodu cie zostawi, jesli tak, to nie warto tracic czasu dla takiego, jesli to zaakceptuje, to bardziej umocni wasz zwiazek.

Gość terete
a czy to jest az tak WAZNE ze trzeba mu powiedziec ?

bolesna jest taka operacja? Przez jaki czas jestes potem wyłączona z normlanego funkcjonowania???