Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość french manicure

Musze go zdobyc! Pomozcie - jak??

Polecane posty

Gość french manicure

Czesc Wam Poznalam w pracy fajnego faceta, okazal sie wyzej stanowisko ode mnie, jest kilka lat starszy calkiem przystojny, zabawny i singiel. Za tydzien - dwa koncze tam prace. Boje sie ze juz nigdy sie nie spotkamy, chociaz czasem jestem u niego na zleceniach ale bardzo rzadko. Przez cala nasza wspolprace zartowal sobie o damsko meskich korelacjach, ale tak samo ze mna jak i z innymi dziewczynami i facetami. Mam jego nr tel. w razie pozniejszych zlecen. NIE WIEM czy mu sie podobam (choc wydaje mi sie ze troche tak), i NIE WIEM co zrobic zeby to jakos ruszylo do przodu. Sięgam jakich zaklęć miłosnych bo tak by bylo najlatwiej niz dostac kosza prosto w twarz ze sie tak wyraze. Co mam zrobic??? HELP :(

Gość french manicure
prosze, pomozcie, czym moge go ujac? 25latka z poczuciem humoru co niedawno co rozstal sie z dziewczyna z ktora byl kilka lat?

Powiem Ci z własnego doświadczenia, że tak prędko go nie zdobędziesz. Po długim związku facet na 1000% nie będzie chciał wchodzić w nowy. Może zaproponuje Ci koleżeński seks i na razie to tyle. Ja skorzystalam, ale po dwóch latach, kiedy on dalej niczego nie deklarował, dałam sobie spokój. Więc albo uzbroisz się w niezwykłą cierpliwośc, albo odpuścisz. Pozdrawiam

Gość french manicure
to mnie pocieszyłaś :(

Gość french manicure
Hrabio - moze konkretniej? Co by Cie rozczulilo w kobiecie, co by musiala zrobic, byc zwrocil wieksza uwage na nia? (Nie chodzi o teksty: przyjdz nago do pracy)

Broń Boze nie mowię tu o chodzeniu nago ... bo obawiałym sie o efekt odwrotny :) nie wiem jak to nazwać ale macie w sobie cos takiego co nie pozwala byc obojetnym ... daj to wyczuc nic wiecej

Gość french manicure
wiesz Hrabio, znowu wy macie cos takiego ze my nie mozemy wyczuc czy to cos juz podzialalo ;) Nie chce wyjsc na natrętną, bądź jakąś zahukaną nastolatkę ktora przezywa pierwsza milosc. Wolalabym gdyby to on cos kombinowal. Czy spojrzenia usmiechy cos takiego moze wystarczy? ewentualnie jakis zarcik nawiazujacy lekko do seksu? Problem wtym ze nie wiem czy on woli takie lużne dziewczyny czy wypadaloby najpierw pogadac powaznie o czyms. kurde. ale to skomplikowane.

nie badz sztuczna bądz soba :) żart to żart i napewno nie spowoduje negatywnej realkcji :) .... zreszta piszesz ,ze jeszcze 2 tygodnie .... wiec na mikołaja sie zalapiesz :) może maly prezent( pluszak misiek ) ...z delikatnym liścikiem :)

Gość puknij sie w glowe
zalosna jestes :0

Gość french manicure
dzieki hrabio, predzej na andrzejki :) nie moge doczekac sie poniedzialku