Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emma23

czego ja nic nie czuje

Polecane posty

Gość emma23

mam pytanko. czy ze mną jet cos nie tak? ostatnio uprawiałm seks bez zabezpieczenia biore tabletki to był moj drugi raz ale najgorsze jest to ze mi to nie sprawiło żadnej przyjemności za pierwszym razem było tak samo, poprostu nic nie czuje:(czy ja jestem jakś oschła czy mój chłopak mnie nei potrafi zdowolić czy co innego?????????Prosze odp. Czy ktoś ma moze tak samo?

Gość karoka
a jak było bez tabletek??

Gość emma23
nie było , nigdy wczesniej nie probowałam tylko petting ale on mi sprawia frajde

Gość muchaaa
tak to jest jak sie za wczesnie zaczyna...odpusc sobie i rob to jak naprawde masz ochote a nie dlatego ze chlopak chce albo dlatego ze wszyscy to robia

Gość do emma
to twoje pierwsze zbliżenia!!! wiec wszystko sie zmieni i zaczniesz odczuwac przyjemnosc

Gość emma23
wiedziałm że mi ktos tak napisze, nikt mnie nie zmusza to była moja decyzja jestem juz z chłopakiem prawie 2 lata i dopiero teraz się zdecydowałąm on mnie nie zmusza ale sama chce no chyba że sama może sobie wmawiam

Gość nic nic nic
?????????

Gość pszczolka_z_listopada
moja odpowied jest taka powinnas na poczatku troche poinstruowac parnera co powinien robic i w jakim tepie on napewno sie nie obrazi, bo tez mu zalezy zeby ci było przyjemnie. ja tak robiłam i powoli powoli zaczeło sprawiac mi to przyjemność . troche wiecej pieszczot i cierpliwosci a wszystko bedzie OK dopiero zaczynacie i niemasz sie co stresować, trzeba po próbować , eksperymetować, wypróbować różne pozycje (polecam ta na jeźca wtedy sama wybierasz tempo).