Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chryz

PUDER KRYJĄCY !! taki ktory kryje defekty , znacie jakis dobry?

Polecane posty

Podklad w plynie - na dzien bardzo sobie chwale: Max Factor Lasting Performance Maybelline SuperStay Maybelline Instant Age Rewind Rimmel Lasting Finish L'Oreal Visible Lift (do cery mieszanej) - na wieczor Estee Lauder Double Wear Vichy Dermablend *** Puder sypki L'Oreal True Match mineralny *** Puder w kamieniu - Ruby Rose (dostepny na Allegro) L'Oreal Infaillible Maybelline Purestay lub Pure Powder

Gość nie daj sie oglupic
sam podklad ci nie zzakryje defektow sekret tkwi w korektorze :P :D ja mam tłustą cere - wiec używam dream matt mousse. płynne podkłady spływają. a na pryszcze/ranki używam punktowo Dermacol - to podkład, ale całej twarzy nie radze nim smarowac - jak maska bo ma duzo pigmentu - i dlatego tak dobrze kryje punktowo pryszcze :D

Gość gość
Eko puder mineralny jane iredale! Osobiście polecam wersję prasowaną +doskonałe krycie +naturalny wygląd + długotrwały +nie zatyka porów

Gość gość
ja mam puder z miss sport, insta glow. Fajnie kryje niedoskonałości :) no i nie kosztuje majątku tylko jakieś 10 zł także niezły interes :)

Gość malgosska888
A puder Tokyo Bikora - ja go mam i moim zdaniem jest super, ja mam co ukrywać i ten puder sprawdza się idealnie.

Gość Annnkaka
Tokyo jest super! Fajnie matuje, dobrze sie nakłada i u mnie juz 4 miesiące a nawet połowy nie zużyłam, więc warto

Gość magdussskaka
A jakim pędzlem nakładacie ten puder Tokyo? I czy jesli mam mieszaną cerę to będzie dla mnie dobry?

Gość Olgaolagola
Wybór dobrego pędzla jest ważny bardzo,puder aplikujemy z lekkością i omiatamy nim twarz i najlepiej do tego nadaje się pędzel z grubym długim włosiem. Ja mam tak fajny i do Tokyo jest idealny

Gość gość
Ja lubię ten mozaikowy z Miss Sporty, między innymi ma też zielone kwadraciki więc fajnie kryje zaczerwienienia :)

zamiast pudru postawilabym na mega dobry korektor. Mi sie swietnie spradzaja korektory kamuflaze, a szczegolnie super jest Color Corrector Crayon z Golden Rose. kredki sa wydajne, super kryja, mega dobrze napigmentowane, a po nalozeniu podkladu nie przebijaja kolorki.

Gość gość
Ja długo szukałam jakiegoś dobrego korektora, bo niestety mam co kryć i przetestowałam chyba większość produktów drogeryjnych. Najlepiej sprawdził mi się z Miss Sporty, on się chyba nazywa InstaGlow. W końcu zakończyły się moje problemy z widocznymi niedoskonałościami i zaczerwieniami )

Gość gość
Z pudrów mosaic insta glow miss sporty, a co do korektora też się zgadzam, że z tej samej serii to jest hit!

Gość Annnkakanana
To u mnie zdecydowanie lepiej sprawdza się ten puder Tokyo Bikora, żaden inny nie dawał tak fajnego efektu

Gość gość
Bardzo dobrze kryje też podkład skin balance z http://pierrerene.com Ja go używam już od dawna i jestem bardzo zadowolona z efektów jakie daje. Kryje mi wszystkie niedoskonałości cery i zaczerwienienia. A do tego ładnie stapia się ze skórą i nie jest na niej widoczny.

Gość gość
Myślę, że na duże defekty na twarzy, czy jakieś spore blizny po trądziku lepszy będzie po prostu dobry korektor. Taki, który będzie długotrwały i się nie zwarzy na skórze. Spróbuj sobie korektora kamuflaż z pierre rene. Jest mocno kryjący i długotrwały, powinien ci przypaść do gustu.

Gość gość
ja używam BB Glow time 5 i wykańczam pudrem matującym