Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Awionetka

gdzie te chłopy!?

Polecane posty

Gość E 29
Mowicie durne?Dlaczego bo mysla o sobie o swojej wygodzie tak jak dotad Wy?

Gość E 29
p.s urlop wychowawczy-wbrew opinii o kobietach wroc durnych babach-sa waniejsze rzeczy niz kasa.....Tak na marginesie -szkole skonczylam -nie jedna.Nie atakuje i nie chce ataku-czasem tak rozmyslam.Milej nocy

Gość DO E 29
A wiazesz sie z kims z milosci do kogos, czy z milosci do jego pieniedzy? Zreszta, kto Ci broni zarabiac tyle, zeby na wszystko starczylo? W dzisiejszych czasach, duzy procent kobiet zarabia wiecej, niz ich mezowie. Ale kobiety wola isc na latwizne i zwiazac sie z kims przy kasie.

Gość E 29
Witam I tak to jest gdy czlowiek kieruje sie najpierw emocjami a nie rozsadkiem i rozumem. 1.Przepraszam Awionetke, ze tak daleko odbieglismy od tematu. 2.Zabolalo gdy Panowie zaczeli atakowac , ze kobiety(durne baby)kieruja sie wlasnie wygladem i wartosciami materialnymi.Ale, ale doszlam do wniosku,ze oni tez mogli sie poczuc przez nas urazeni-a zazwyczaj gdy sie kogos zrani wystawia kolce. 3.Obserwujac ludzi na ulicy,w sklepie,na przystankach itp.itd niestety rowniez zauwazam poglebiajaca sie obojetnosc ,materializm oraz nastawienie przede wszystkim na konsumpcje. Dlatego troche bezsesowne sa pytania gdzie te chlopy bo mezczyzni zaraz odbija pileczke i zaatakuja gdzie te baby.Faktycznie uwazam,iz w obecnych czasach trudno znalezc partnera(chodzi o kobiete lub mezczyzne)do wspolnego zycia.tylko zastanawiam sie dlaczego?Czy dlatego,ze ciezko nam mowic o uczuciach?Czy trzeba za wszelka cene pokazac, ze sami damy sobie rade , ze jestesmy twardzi?Czy boimy sie wpuscic kogos do naszego swiata oraz konfrontacji z drugim czlowiekiem? 4.Watpie aby jakiekolwiek pieniadze mogly zapelnic wewnetrzna pustke.Gdy dlugo jestem sama i czekam na meza -nie mysle o tym ,ze jak przyjedzie to zaraz polece i kupie sobie ten najdrozszy puder,fluid czy cos tam jeszcze -nie wiem co tam sie stosuje lecz chcialabym aby jak najszybciej wrocil -przytulil mnie (nie wiem jak sie dobralismy,ale mam tam na jego ramieniu takie miejsce gdzie moja glowa pasuje akurat)i poglaskal po glowie. 5.Zareagowalam tak bo mylnie wzielam te uwagi do siebie- a to tylko dyskusja ogolna i kazdy ma prawo pisac to o czym mysli. Wszystkim zycze aby znalezli swoja druga polowke. Pozdrawiam.