dolo26 0 Napisano Listopad 25, 2006 teraz miałam w czasie 7 dniowiej przerwy miałam bardzo skąpe krwawienie z odstawienia bo trwało jakieś 2 dni i to raczej było plamienie ale nie to mnie martwi mam okropny ból sutków czy to może być z tabletek??? dodam że już nie biore następnego opakowania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pszczolka_z_listopada Napisano Listopad 25, 2006 bardzo mozliwe ze to z powodu tabletek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dolo26 0 Napisano Listopad 25, 2006 dzięki za pocieszenie bo już sie zaczynam martwić dodam że brałam rigevidon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dolo26 0 Napisano Listopad 25, 2006 może ktoś jeszcze miał podobnie jak ja?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pszczolka_z_listopada Napisano Listopad 25, 2006 czesc to zowu ja niewie jak długo bralaś te tabletki ja biore harmonet i tez mnie na początku potwornie bolały sytki i piersi teraz na początku 7 dniowej przerwy są strasznie bolesne ale trwa to jeden 2 dni i koniec a okres skąpy 2 lub 3 dniowy lekarz powiedzial ze to normalna reakcja na poczatku. organizm musi sie dostosować albo mialaś zle dobrane tabletki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dolo26 0 Napisano Listopad 25, 2006 no nibt masz racje tylko ja już mam ten ból piersi jakiś tydzień i właśnie to mnie martwi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pszczolka_z_listopada Napisano Listopad 25, 2006 wiesz co czasamipo tabletkach rosną piersi mi urosły o jeden a kolezance az o dwa rozmiary ale najlepiej zapytaj sie lekarza a przeczytaj ulotkie tam zazwyczaj jest napisane co sie moze dziac podczas brania tabletek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dolo26 0 Napisano Listopad 25, 2006 czytałam ale zawsze lepiej zapytać :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach