Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fucking destiny

Oto miejsce na narzekanie na popierdolone życie

Polecane posty

Gość Fucking destiny

Dlaczego tak jest, że niektórzy mają zawsze pod górkę, czegokolwiek nie zrobiliby, zawsze coś staje im na przekór? Dlaczego? Dlaczego życie doświadcza ich bardziej niż powinno? Bezsilność jest nie do wytrzymania. Mam tego dość. Dość problemów, którym nie daje rady. Słabszy dzień dziś.

zawsze jest tak ze o swoje trzeba powalczyc ale potem bardziej sie docenia to co ma. ja moich gorek nie zaluje

Gość aga_umbra
trzeba przestac narzekac tylko popatrzyc sie na zycie zwiekszym optymizmem. sa tacy co mja gorzej

Gość jxoijapmjzix
a co w Twoim zyciu jest nie tak?

Gość jxoijapmjzix
No to ogromnie mi przykro...... Smierc to temat wobec ktorego jestem bezradna........ Przytulam Cie cieplo....

Gość asdw

... ! wpadam w długi ... i nic z tego nie mam. jestem młody mam 25 lat i na nic mi nie starcza. Nie zarabiam źle i zapierdalam jak ... a i tak ... dług długiem pogania. 

Gość Xyz...
4 godziny temu, Gość asdw napisał:

... ! wpadam w długi ... i nic z tego nie mam. jestem młody mam 25 lat i na nic mi nie starcza. Nie zarabiam źle i zapierdalam jak ... a i tak ... dług długiem pogania. 

Nie ćpaj i nie szastaj pieniędzmi na nic niewarte drogie ciuchy. Wtedy będzie wystarczało.