Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tytoń

czy na forum zaglądają ludzie około czterdziestki ???

Polecane posty

Bonia....no też pieknie... Smitty....będę czekać;) może sie do czegoś przydam;)

grazza, tylko chyba my... ale ja pewnie zaraz wymięknę... wiesz, ja wstaję o 4.45

Jasiu pyta się ojca: -Tato, ile kilometrów ma Nil? - Nie wiem. - A kto to był Jan Henryk Dąbrowski? - Nie wiem. - A stolicą jakiego państwa jest Madryt? - Jasiu nie męcz tatusia - prosi matka. - Nie strofuj dziecka, kochanie. Jak się nie będzie pytał,to niczego sie nie dowie..............................może to was ruszy

Ja wstaję codziennie o 6.oo......A chodzę spać ....ok.24...albo później....Ale rozumiem Cię..Spotkamy sie jutro🌼

Wchodzi hrabia do pokoju. Patrzy, a tam wielka kupa. Woła: - Janie! - Ja też nie!

W restauracji rodzina posila się promocyjnym obiadem. Zostaje sporo resztek i ojciec prosi kelnera: - Czy może pan nam zapakować te resztki? Wzielibyśmy dla pieska... - Hurrra!!! - krzyczą dzieci. - Będziemy mieć pieska........a to już chba na DOBRANOc

W restauracji rodzina posila się promocyjnym obiadem. Zostaje sporo resztek i ojciec prosi kelnera: - Czy może pan nam zapakować te resztki? Wzielibyśmy dla pieska... - Hurrra!!! - krzyczą dzieci. - Będziemy mieć pieska........a to już chba na DOBRANOc

Witam Was :D 🖐️ Chyba jeszcze się nie obudziłam;) hmmm...nie ma nikogo???Przecieram oczka i ;) znów to samo....czyżby tak Was pochłonęły świąteczne obowiązki???Ja tu dzis pędzę z kawką by wypić w miłym towarzystwie:( no cóż wypiję sama :P Witam Maję w naszym gronie🖐️i tych co przegapiłam również;) Pozdrawiam Was cieplutko- wesolutko;) 🖐️👄

Żona do męża: - Wiesz? Dzisiaj mi się poszczęściło! Idę obok zsypu na śmieci, patrzę a tam para pantofelków stoi. A jakie piękne! Przymierzam - mój rozmiar! Mąż: - Taaa... Poszczęściło Ci się. Po paru dniach żona znowu mówi: - Słuchaj, idę do domu, a u nas na podjeździe, na żywopłocie, futro z norek wisi. Przymierzam - mój rozmiar! Mąż kręci głową z podziwem: - Szczęściara z Ciebie. A ja - popatrz - nie wiem czemu, ale szczęścia nie mam. Wyobraź sobie, wkładam wczoraj rękę pod poduszkę, wyciągam bokserki, przymierzam - i k...a nie mój rozmiar!!

Syn zwraca się do ojca: - Tatusiu, kup mi rewolwer! No kup mi... Musisz mi kupić! - Cicho! - reaguje zdecydowanie ojciec. - Nie kupię ci! - Ale ja uważam, że powinieneś mi kupić! - A ja uważam, że nie i basta! W końcu, kto tu jest głową rodziny?! - Na razie ty. Ale gdybyś mi kupił rewolwer... :D:D:D Szkot wysłał żonę na wakacje na Karaiby. Po tygodniu otrzymuje depeszę z hotelu: \"Pańska żona się utopiła STOP Jej zwłoki oklejone krewetkami wyłowiła straż przybrzeżna STOP Co robić? STOP\". Szkot idzie na pocztę i nadaje telegram: \"Krewetki sprzedać STOP Pieniądze przelać na moje konto STOP Przynętę zarzucić ponownie STOP\". ;) Dlaczego w morzu jest woda? - Żeby statki nie kurzyly przy hamowaniu. :D:D Adwokat pyta swojego klienta: - Dlaczego chce się pan rozwieść? - Bo moja żona cały czas szwęda się po knajpach! - Czy to znaczy, że pije? -Nie, łazi tam za mną!

Ja również witam \"słonecznie\". Ale to prawda z tym spaniem.......Co to za dzień dzisiaj? Wyjśc z łóżka nie można....Ciśnienia chyba nie ma ....Kawa nie pomaga... NO te dowcipy trochę rozbudziły.....ale to wszystko mało

Semi świetne dowcipy :D grazza Ja nie spałam, ale taki mam młynek w pracy, że dopiero teraz jest chwila oddechu... Tego nudzącego się osobnika chyba zaproszę na budowę do znajomego, może trochę spożytkuje tej energii...

OJ coś nam się pomarańcza rozszalała na topiku:P dorzucę jeszcze i to;) Przedszkole. Po zajęciach przedszkolanka pomaga założyć botki jednej z dziewczynek. Męczy się, bo botki są ciasne ale w końu - weszły. Spocona siada na ławce obok a dziewczynka mówi: - A butki są na złych nóżkach! Rzeczywiście, lewy na prawy. Ściąga je więc, zakłada znowu, morduje się sapie... wreszcie! - A to nie są moje buciki... - mówi nagle dziewczynka. Przedszkolanka zaciska zęby, sciaga botki, ociera pot z czoła... - ... to są buciki mojego brata, ale mama kazała mi je nosić. Pani zaciska pięści, liczy do dziesięciu... Wciąga botki znowu na nogi dziewczynki. Uspokaja oddech. Zakłada jej płaszczyk, czapeczkę... - Masz rękawiczki? - pyta dziewczynkę. - Mam, schowane w butkach!

nie wytrzymam z tą rozciągniętą stroną czy u Was też tak jest? że nie wspomnę o tych pomarańczach... Gdzie są moderatorzy?

u mnie też tak jest. Ale nie warto zajmować sie tym .....hmmmm..... no własnie ...kim?

Ponieważ dziś mamleniwy dzień...to zauważyłam jakie piękne jest dziś niebo....popielate.....no w każdym bądź razie u nas...

A ja z tego lenistwa ufarbowałam włosy! I wymyślam menu na świeta.....żeby wiedziec co jeszcze dokupić. I na tym sie chyba moja praca na dziś skończy. Moje ciśnienie i ciśnienie atosweryczne nadają dziś na tej samej częstotliwosci.Mam do przeczytania parę artykułów..ale zasypiam....Co zamiast kawy?

grazza, zamiast kawy- koniaczek :) , albo naturalne czynności podnoszące ciśnienie ;) Mąż w domku ?