Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

A-gatka

Bąble/

Polecane posty

Witajcie, Wczoraj wyskoczylo mi pelno babli na plecach, brzuchu i rekach :/ pojechalam na pogotowie, pani wykluczyla ospe, stwierdzila ze to tylko alergia i dala jakis zastrzyk, biore wapno, wit. C i jest tego jeszcze wiecej! bable sa bezbarwne i sredniej wielkosci, dodam, ze na solarium bylam ponad tydzien temu wiec nie ma to zwiazku z tym. Mial ktos kiedys cos takiego? Nie swedza, a strasznie pieka :/

Gość hollydolly
z chuuja chyba spadłaś na pogotowie z uczuleniem??????? po prostu jestes alergikiem i tyle 💤

mozliwe ze ty spadlas jesli tak to najszczersze wyrazy wspolczucia:) no to pytanie za 100 punktow dla Ciebie, jak myslisz, gdzie moglam sie udac o godzinie 23? moze do lekarza rodzinnego do przychodni hm? Po drugie alergikiem nie jestem, nie jestem glupia zeby wykluczac alergie nie robiac testow u alergologa, robilam takie 2 tygodnie temu i nie jestem na nic uczulona

Gość _______________________
"mozliwe ze ty spadlas jesli tak to najszczersze wyrazy wspolczucia no to pytanie za 100 punktow dla Ciebie, jak myslisz, gdzie moglam sie udac o godzinie 23? moze do lekarza rodzinnego do przychodni hm? Po drugie alergikiem nie jestem, nie jestem glupia zeby wykluczac alergie nie robiac testow u alergologa, robilam takie 2 tygodnie temu i nie jestem na nic uczulona" do przychodni,, tam lekarze mają zawsze jakiś dyzur a nie jakims uczuleniem jechac na pogotoiem, oni mają poazwniejsze problemy a nie uczulenie jakiejs paniusi ;-) skoro nie jesteś alergikiem to nie wiem co ci dolega, lekarzem nie jestem moze coś zjadlas? bylas na basenie? nie wiem od czego to moze być... :o czesto chodzisz na tą solarke?? :o

to wyobraz sobie droga PANIUSIU ze w mojej przychodni lekarze nocnych dyzurow nie maja. Skoro nie jestes w stanie pomoc to nie wypowiadaj sie i nie zasmiecaj forum. Gdzie ja w ogole napisalam ze to uczulenie? Gdyby to bylo uczulenie to zapewne po wapnie i zastrzyku odczulajacym by przeszlo, a wyobraz sobie ze tak nie jest. A zeby Ci jutro wyskoczylo tysiace tego, z calego serca zycze:) Kieruje to p[ytanie do osob, ktore mialy z czyms takim do czynienia, jak wynika z mojej wypowiedzi. No, ale skoro twoja inteligencja nie pozwala ci czytac ze zrozumieniem to naprawde przykro mi:)

Gość wiem co to jest
toz to syphilis :o :o :o gdzie sie do kuurwy nędzy szlajałas po nocach ze teraz na dupsku ci syfy wyłażą??????????????????????????????????? ::o :o :O

cos zujesc zjadlam na pewno, kazdy je cos kazdego dnia, z ta roznica ze w moim przypadku nie bylo to nic nadzwyczajnego, jedzenie ktore jem na codzien. Na basen nie chodze, a na solarium chodze raz na miesiac. Mialam kiedys cos podobnego, tyle ze latem po oparzeniu slonecznym

tam gdzie ty szlajasz sie codziennie:) szkoda mi ludzi, ktorzy nie maja co robic tylko pisza anonimowe posty, w ktorych opisuja wlasne zycie... mam nadzieje ze po tym szlajaniu sie duzo kasy zarabiasz i mozesz nadrobic swoje kompleksy :)

Gość żałosne to
"A zeby Ci jutro wyskoczylo tysiace tego, z calego serca zycze" nie spinaj sie tak :D :o ja tobie tego nie zycze nawet jak drugi raz mialoby ci cos takiego wyskoczyć :o i twoją wypoiedź pozostawiam bez komentarza :o :o :o bez odbioru :o

prosze, tak sie czepilas tego zdania, dziwne ze nie czepilas sie reszty, gdzie to ja skomentowalam twoja wypowiedz:) masz racje, bez odbioru bo nie bede rozmawiac z kims takim jak ty

Gość lek med
jak nie masz na co zrzucić (nic alergizującego) to dalej drąż temat-bo najpewniej jets to pokrzywka a ta czasmi kojarzy się z pewnymi chorobami powazniejszymi niz alergia.

Gość żałosne to
niebierz wszystkiego tak do siebie 💤 strasznie sie wczuwasz 💤

Gość Agatkaaaaaaa no logged
wiedze o życiu czerpię z komunistycznych filmów i japońskiej mangi PS. wpisałam sobie w CV, że byłam gospodarzem klasy w 3 klasie podstawówki :classic_cool: taka cwana jestem !!!

kurwa ale jestem głyupia dziewuchą :o zamiast iść do lekarza jeszcze raz to szukam odpowiedx po forach internetowych :o przegrałam życie :o z keretesem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Przeczytalem Encyklopedie od A do Z wiecie jak sie skonczyla ? Bo zapomniałam 😭

Sortuje śmieci - moze to przez to mam te syfy???? :o przeprowadzam koty przez ulicę taka ze mnie cwaniara :classic_cool:

Chcąc przyczynić się do zmniejszenia zużycia wody na świecie chodzę od bloku do bloku i wyjadam odchody wprost ze zwieraczy mieszkańców, jak myślicie to moze przez to???? :o już sama nie wiem 😭

Myję się tynkiem odpadającym z okien :classic_cool:

Żrę grafit i sram wydmuszkami do jajek :classic_cool:

Noszę w kieszeni kolekcję suszonych wielorybów :classic_cool:

odkad mam internet nie jestem samotna :) czasem chodze też do lekarza pod byle preteksem i wzywam pogotowie :o przegrałam?? :O

zbieram używane skarpetki znanych osobistości

ciągnie po bramach penerom kutasy

lubie zapach swoich skarpet po calym dniu (ale tylko na nogach! po zdjeciu juz nie) i starych kapci. nie podnieca mnie to ani nic takiego, po prostu lubie siedziec przy kompie i je czuc. co o tym myslicie?

Jestem marchewką i niezmiernie mnie to rajcuje zekłbym nawet ze z tego powodu nasram se na łopatki a nastepnie w gescie triumfu i spełnienia dokonam rytualnego harakiri tudziez rytu-analnego to jest glębkiej penetracji kabaczkiem w moje trzecie oko na swiat

widze ze ktos doznal kleski towarzyskiej i siedzac samotnie w domu postanowil pograzyc tych bardziej rozwinietych umyslolwo od niego...zalosne zalosne zalosne....sraj sie :)

sram pod siebie :o jestemmżywym gównem proszacym o rozdeptanie!!!!!!!!!!!!!!!! :o

jestem pierdolniętą głupią ssssssssssssuką :o wybaczie :o

nasz Pan od polskiego juz dawno zapraszał mnie na zaplecze ale dopiero dziś się przemogłam :o i muszę przyznać że to było całkiem miłe ... najpierw zakręciłam językiem w jego anusie i skosztowałam nieco gorzkiej czekolady, następnie pochłonąłem jego dyszel i połknąłem słuszną porcję pożywnej spieeerdolinyiny aby w końcu przyjąć w swój dziewiczy odbyt sękatego zaganiacza od którego mam zwieracze jak falbanki :o

dzień dobry :D