Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maurycyyy

dlaczego wy dziewczyny nie macie takiego ciala ???

Polecane posty

Gość Prawdziwa_kobieta
W Polsce trudno o takie kobiety, bo to Europa, a nie Azja baranie. Poza tym wspolczuje Ci, ze zadawales sie z jakimis wsiurami (bo przeciez taka opinie wydaje sie na podstawie wlasnego doswiadczenia). Pewnie tylko takie Cie chcialy. A tak w ogole to niezle ja przerobili komputerowo. Jestescie naiwni, jesli myslicie, ze ona ma idelane cialo, bo idealy nie istnieja!

Gość indianka*
o masz jakie to smutne i jeszcze zazdrosne jestesmy... widzisz drogi maurycy my kobiety jestesmy bardzo wyrozumiale i to ze nie wznosimy takich apelow do panow wynika tylko z tego ze wam jets nawet trudno przelamac takie bariery jak odpowiednia higiena a wasz wyglad.....ehhhhhh przyganial kociol garnkowi

jestem kobieta i inaczej patrze niz mezczyzni ,jak wy dajecie sie łatwo oszukac ,gdybys taka kobiete widział w rzeczywistosci ,inaczej bys ocenił , myszką komputerowa da sie zrobic wszystko a pozatym mam takie wrazenie ze te piersi sa od srodka wypchane guma prawdziwy biust u kobiety wyglada inaczej

Gość jestem kobietą
ale też uważam, że ta dziewczyna mi prześliczne ciało :) Biust jest idealny, ale sztuczny (tak, tak, maurycku :P ), jednak tak dobrze zrobiony, że tylko pochwalić chirurga. Pewnie jako Azjatka z natury miała malutki biuścik. :) Generalnie olewam ciepłym moczem takich śmiesznych maurycków, co to włażą na kobiece forum i próbują nas zdołować :) Nie ma szans :P Dziwię się części wypowiedzi tutaj, naprawdę bije z nich zazdrość i kompleksy :O Co to za teksty np. że gębę ma paskudną itp.? Żenada. W realu pewnie byscie jej oczy wydrapały :O Maurycek jest pusty jak wydmuszka i pewnie nagą kobietę to tylko na jpg widział, a Wy tu z grubej rury do niego walicie, jakby to miało jakieś znaczenie, co on tam bredzi bez sensu :) Trochę klasy, moje panie :P

Gość jestem kobietą
Aha, i nie przesadzajcie ze zwalaniem wszystkiego na cyfrową obróbkę zdjęcia. Oczywiście, że photoshop był w robocie, choćby po to, by ukryć blizny pod biustem, ale co myslicie? Że jakby poprawki nie było, to by pasztet został? :) Nie, bez przesady. Dziewczyna ma piękne ciało i tyle. I niech sobie ma, maurycek będzie miał pod co konika walić :D

Gość bauauaahhahaahah
ty masz chyba człowieku 15lat i nie wiesz jak wygląda ciało normalnej kobiety!! To komputerowa kreacja a nie ciało, ja teżmoge obrobić tak swoje zdjecie i bede mieć'idealne' ciało. Ależsie uśmiałąm. Tak to jest daćszczylom gazete czy neta a potem nie wiedząnawet jak wygląda normalna skóra i ciało kobiety. Spójrz na swoje ciało lepiej!! Ta kobieta nie ma ani pół pierzyka, włoska czy zwykłego zagięcia na skórze. Hehe,idealna, dobre heheheeheheheheheeheh. Ja na zdjeciu w Photoshopie teżjest idealna ;)

Gość jestem kobietą
No i kolejna zazdrośnica! :D Ośmieszacie się, dziewczyny :O

Gość jestem kobietą
przeleciało mnie już pół biura i cały blok i każdemu podobało się moje ciało - więc wiem co mówię.

Gość kobieta ze sztucznym
biustem to kobieta okaleczona jak komus sie takie podobaja niech sobie kupi gumowa lalke w sexshopie bedzie jeszcze ladniejsza ,usmiechnieta zawsze a przede wszystkim zawsze gotowa

Gość ale zazdroscicie szok

Gość nad tym trzeba plakac
a nie zazdroscic