Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Vitas

Piękna kobieta

Polecane posty

Gość Vitas

Mam pytanie Dlaczego piękne kobiety muszą zwykle być tak głupie? Dlaczego piękna kobieta, zgrabna szczuplutka blondyneczka, wysoka z pięknym tyłeczkiem, ładnymi oczętami i kształtnym biustem zawsze musi ciągać się z dresami z Warszawskiej Pragi lub wozić z jakimś kołkiem w starej BM-ce? Dlaczego piękne kobiety nie mają zasad? Czemu nie szukają szczerego i prawdziwego uczucia>? może moje pytania uznacie ze puste i bezsensowne ale ostatnio miałem "styczność" z takimi osoliwymi paniami i albo okzaywały sie puste i głupie albo zajete przez pustych i głupich. Nie rozumiem Was kobiety. Czy nie chcecie być po prostu kochane, szanowane, doceniane, nie chcecie śniadania do łóżka, kwiatów bez okazji, czułego listu w skrzynce, kompieli w różach, kolacji przy świecach... etc. Może to ze mną jest coś nie tak?

Gość cała prawda
Czy nie chcecie być po prostu kochane, szanowane, doceniane, nie chcecie śniadania do łóżka, kwiatów bez okazji, czułego listu w skrzynce, kompieli w różach, kolacji przy świecach... etc. NIE Może to ze mną jest coś nie tak? TAK

Gość Vitas
też bym tak chciał, ale nie znam żadnego dresja geja z Pragi. Może macie jakieś namiary? jestem baaaardzo zniewieściały i lubię z połykiem!!!

Gość albo rybka albo pipka
brzydkie też muszą mieć szansę, więc jest wybór, ładna i głupia (choć nie wszystkie takie są) lub mądra brzydula (brzydkie i głupie są poza wszystkimi kategoriami :P

Gość no coż
wystarczy popatrzeć na inne miasta Polski, tam tak NIE MA! Ale Warszawa, to cyrk na kółkach :D

Gość pirx
Albo uroda albo inteligencja. Musisz wybierać, takie życie:O

Gość a moze poszukaj
ładnej i mądrej, tylko u takiej moze nie masz szans...

Gość ja jestem sliczniutka
i bardzo ,bardzo madra

Gość jateżpowiem
I co z tego,że jestem ładną, szczupłą, wykształconą z dobrym nowoczesnym zawodem kobietą? Jak trafiam na samych palantów!

Gość jateżpowiem
Gdzie można poznań fajnego gościa? Tylko nie polecajcie netu!

Jestem inteligentna, ładna, zadbana, znam wiele takich kobiet jak ja, niektóre sa też wolne. Ale jeżeli wyznacznikiem urody, dla ciebie jest Barbie z ładnym tyłkiem, to życzę powodzenia.

Gość hahau
Ale ty jesteś kulawa!