Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zainteresowana tą sprawą

kto wie?

Polecane posty

Szok w Rudzie Śląskiej. 21-letnia studentka filozofii kazała swojemu chłopakowi zabić własną matkę. 49-letnia Bogusława Michalska została uduszona na oczach córki. Ciało kobiety para ukryła najpierw w szafie, a po kilku dniach wywiozła w kartonie po telewizorze i zakopała w lesie. Anna M. (21 l.) została wczoraj tymczasowo aresztowana. Przyznała się policjantom i prokuratorowi, że namawiała Witolda B. do zabójstwa Bogusławy Michalskiej. Prokuratura przedstawiła Witoldowi B. zarzut zabójstwa, a Annie M. zarzut podżegania do morderstwa. Obojgu grozi dożywocie. Chodziłam ta dziewczyną do LO. jestem ciekawa co sie z nia dzieje

nikt nie wie nic... :(

Gość Etepe Kakoko Bwangwa
jaka piekna milosc . i zakochani w sobie i obrotni - zaradni. tylko podziwiac.

hmmm... wiecie co. ja znam tą sprawę z trochę innej strony niż tu jest opisane. co prawda byc moze własnie ta miłośc pomiędzy nimi doprowadziła do tego. jednak nie mi jest osądzać przyczynę. wiem ze nienawidziła swojej matki bo ta nie nalezała do najnormalniejszych. jednak nigdy nie sądziłam że ta dziewczyna moze się do tego posunac. ale przejdźmy do sedna sprawy. jak mogę się dowiedzieć jaki wyrok dostała?

up up up plis

Gość Hela w onucach
podobno dwa lata w zawieszeniu na piec i 30 godzin prac uzytecznych w domu spokojnej starosci.

Hela ja sie pytałam poważnie :/