Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co ja odstawiłam

pieściłam się z koleżanką.czy to zdrada?

Polecane posty

Gość co ja odstawiłam

co ja najlepszego zrobiłam,byłam u koleżanki,plotkowałyśmy,winko wypiłyśmy i stało się:0

ale masz fajnie ;) zarcik dla mojego to zdrada by była. tak mówił. choć za buziaki się nie obraził :x :D

Gość co ja odstawiłam
nie wiem czy w ogóle mu mówic:( najlepsze jest to że mogłam byc bardzo wstawiona i wiedząc że mam mojego misia inny facet nie wchodził w grę,a jak koleżanka to pomyślałam ze to nie to samo:(

Gość aż miło mi się zrobiło
jak do tego doszło?

Gość co ja odstawiłam
po prostu gadałyśmy,piłyśmy wino,internet,różne zdjęcia,filmiki,trochę erotyki w nich było no i się zaczęło

Gość malinka mmm
też bym tak chciała

Gość ahmarka
eee...cos ty..z druga kobieta to nie zdrada..moj wrecz marzy zebym mu opowiadala takie historyjki:) A najlepiej by bylo dla niego zebysmy zaprosili jeszcze jedna babeczke do naszego lozka ale na to juz sie nie ZGODZE!!!!!!:) za bardzo zazdrosna jestem

Gość too much
z kobietą to nie zdrada w biurze to nie zdrada w delegacji to nie zdrada Mogę dużo wymieniać-kryteria przyjęte w robocie! Fajne co?

Gość martyna-bi
lepiej mu tego nie mow, moj facet tez kiedys wspominal o trojkacie lecz ja nie bylam zainteresowana ale gdy ja zaczelam czesciej o tym mowic on zaprotestowal mysle ze jest zazdrosny o boi sie ze z kobieta byloby mi lepiej niz z nim a tak pozatym to ci zazdroszcze bo wielka mam chec na kobiete :-)