Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość black-rockgirl

peknięta prezerwatrywa

Polecane posty

Gość black-rockgirl

Podczas stosunku mojemu chłopakowi peknła prezerwaytywa,nie poczuł tego i dalej sie kochalismy od pekniecia jakeis 2 minuty i potem wyszedłze mnie, nie miał wytrysku,jakie jest prawdopodobienstwo ze jeste m w ciazy??co ma mzorbic ? mineło juz 12 godzin od stosunku

Gość black-rockgirl
????:(

Gość black-rockgirl
poradzcie mi ,cała noc nie spałam,,, boze

Gość sara08
napewno nie jestes w ciazy. ja zawsze tak robie ostatnio z moim chlopakiem, tzn stosuje stosunek przerywany i to nawet w dni płodne:) jakos tak robie od trzech miesiecy i nie jestem w ciąży!! wiec głowa do góry!! ja ręczę ze nie jestes w ciąży

Gość black-rockgirl
zazyc postinor?( nie wiem skad go mam akurat dizisajzzałatwic ...)

Hej! nam też wczoraj pękła gumka.. :O Mój chłopak wyszedł i strzelił, także dostało sie to na moje wargi sromowe i wiadomo strach i nerwy jak cholera... Tez myślałam o postinorze, tylko własnie skąd go wziąść w niedziele:O na pogotowiu Ci nawet nie przepiszą, bo to nie jest lek, który ma za zadania ratować życie, w aptece bez recepty dostanie go graniczy z cudem. Takze moje nerwy sięgały zenitu. Naszczęscie moja przyjaciółka ma znajomą lekarkę- coprawda pediatrę, ale każdy lekarz nawet weterynarz ma uprawnienia wypisać \"tabletke po\". Także moze poszukaj jakiegoś lekarza... Ja już mam recepte, teraz tylko czekam na chłopaka, zeby jechać do apteki. Kuźwa zaś pewnie z 65 zł w plecy, a najlepsze jest to, zę zawsze używaliśmy gumek durexów, nigdy sie nic nie działo, a teraz takie przeboje:O:O:O

na pogotowiu mają obowiązek wypisać postinor w niedzielę!!! dziewczyny nie bądźcie naiwne! oni liczą na kasę w łapę. poproście ich , żeby dali wam na piśmie odpowiedź , że nie wypiszą pigułki bo to nie lek ratujący życie - zobaczymy jak zareagują. ps. z tym weterynarzem to dobry pomysł, ja mam większe zaufanie do wetów niż do ludzkich lekarzy. tylko jak takiego poprosić o postinor ;)

ja miałam przygode w którys piatek wieczorem, w sobote po pracy pojechalam do szpitala, przyjał mnie lekarz dyżurujący i za niewielka opłata (30zł na rzecz szpitala) wypisał recepte

Gość black-rockgirl
byłam z chłopakiem na pogotowiu i mi głupia lekarka nie wypisała.......powiedizała "trzeba czekac cuda sie zdaraja"... w koncu zaodzniłam do swojej lekarki ona dałą mi adres jej brata ginekologa i on mi wypisałte tabletki wzaiłejszcze w łape hajs a tabletki 2 kosztowały 74 zł jeste mw szoku........

Gość black-rockgirl
maggie 24 a jak przyjałtwo jorganizm te tabletki? mi sie strasznie wymiotowac chce....

wiesz, byłam tak zestresowana, że miałam wszystkie możliwe objawy, od bólu brzucha, głowy, chęci wymiotów i sztywnienia mięśni. jednym słowem stres zabija

a co do tej lekarki, to chyba miałaś niefarta i trafiła się pani od ligi polskich rodzin..... widocznie była za prokreacja. w końcu nasz kraj to istny katotaliban

Gość kita1982
mam dosc nietypowe pytanie.....skonczylam brac tabletki tydzien temu......wczoraj kochalam sie ze swoim facetemz gumka ale chwilke przed stosunkiem zeslizgnela mu sie....to bylo nie odpowiedzialne bo prez ok 4 sekundy byl we mnie bez prezerwatywy..........to byl 10 dzien cyklu.......teraz zastanawiam sie czy nie wziasc postinoru.........a moze pop tabletkach moja owulacja nie zdazyla sie unormowac...prosze o pilna odpowiedz

lepiej dmuchac na zimne. u mnie tez sie zsunela, zorientowalismy sie gdy juz mial konczyc, niby wyszedł na czas no ale.... nigdy nic nie wiadomo. niby w ciaze tak łatwo zajsc nie można jak sie wydaje ale lepiej chyba wydac 70zł na tabsy niz przez całe zycie utrzymywac dziecko....

Gość kita1982
moze masz racje....w poprzednim cylku tez bralam postinor.....czy jego dzialanie sie nie zmniejszy?????