Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lucie

badanie nasienia

Polecane posty

Gość lucie

Hej dziewczyny!Czy jest pośród forumowiczek kobieta , której mąż miał badanie nasienia?Jak to się odbywa?Czy nasienie można dowieśc w krótkim czasie, czy też mąż jest zmuszony do oddania w laboratorium?Otórz staramy się z mężem o dziecko,ja jestem po badaniach hormonów, monitoringu i wszystko wskazuje , że u mnie jest ok!Czas na męża, tylko on się bardzo stresuje i szczerze to muszę naprawdę ciężko pracować nad tym aby w końcu uległ i poddała się badaniu.Dlatego chciałabym poradzić się i dowiedzieć jak to się odbywa.Dziekuję i pozdrawiam.

Gość mojej przyjaciolki maz
mial robione te badania. tez napoczatku mysleli,ze to jej wina ale okazalo sie,ze u niej ok a on ma slabe plemniki.

Gość lucie
Hej dziewczyny.Proszę napiszcie jeżeli macie jakieś pojęcie na ten temat.Wiem,że wiele z Was także stara się o dziecko, może jesteście już po takim badaniu.

Gość skfarka
up

Gość napisze ci
moj mąż w tym tygodniu bedzie miał badanie nasienia. my zrobimy to w domu a nasienie mamay dowieźć do godziny. przed badaniem musi być od 3 do 7 dni bez współżycia i niech nie łyka kilka dni wcześniej zadnych witamin