Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rapsodia

Do którego miesiąca ciązy kochałyscie sie ze swoimi partnerami ??

Polecane posty

Gość rapsodia

tak pytam, bo niby mowia ze jest to bezpieczne o ile lekarz nie widzi przeciwskazan ,ale i tak mam obawy czy aby nie zaszkodze dzidzi.

Ja do poczatku 8 ale pod koniec to ciezko bylo nazwac kochaniem:-D bo brzuch w kazdej pozycji przeszkadza;-)

Gość rapsodia
:-)

Jesli lekarz nie mowi ze nie wolno bo ciaza jest zagrozona to sie nie denerwuj Sex napewno nie zaszkodzi:-D

Gość rapsodia
nikt wiecej nie uprawiał sexu? ;-)

wiesz tutaj same cnoty:-) wiec pwenie nie Ups zaraz mnie zaatakuja;-)

Gość rapsodia
a moze powinnam zaczernic nica?? bo pomarancze sa zle odbierane- zreszta czesto słusznie. :-D

Gość rapsodia
to dobrze, to jeszcze nie bede szalec. ;-) Ale dziekuje chociaz za Twój wpis. 🌼

Gość 6 tygodni
Mi zostalo 6 tygodni do terminu i nadal jakos nam sie udaje ;). Chociaz zaczynam sie troche bac ale nie o to ze zrobimy krzywde dziecku tylko ze wywolamy przedwczesny porod :-). Cos mi sie ubzduralo zeby dzidzia siedziala w brzuszku do konca zeby wszystko sie dobze rozwinelo.Nie wiem czemu ale tak juz mam.

ja koncze 30-sty tydzien,na razie jedynie spadła(niestetry:P) czestotliwosc no i nie da sie ukryc ze jakosc tez:D Ale to zrozumiałe przez duzy brzuch.Poza tym ok i tak chyba pozostanie jeszcze przez tych kilka ostatnich,najblizszych tygodni:)

Tyle, że miałam problemy ze skurczami, więc 7 i 8 miesiąc trochę odpuściliśmy (max 2,3 razy w tygodniu) i cytując lekarza: \"Starać się, żeby sperma nie została w środku\" :P Sperma działa na rozszerzanie szyjki macicy ponoć. Dziecku na pewno nie zaszkodzisz:)

mi zostało 9 dni do terminu i dalej baraszkuje.Dzisiaj też już seksik z mężulkiem zaliczony :) no ale ja nie muszę się już obawiać,bo ciążą donoszona.Mam nadzieję,że te amory przyśpieszą całą akcję,bo chciałabym już urodzić.

Kochaliśmy sie do końca.Chodź pod koniec ciązy nie było to już takie łatwe i może nie zawsze to przypominało sex ze względu na duży brzuch :)

Gość e.l.
Przez całe 9 miesiecy :D A oststni raz przed porodem jakieś 2 godzinki przed odejściem wód, córcia urodziła się 10 dni przed terminem, czyli super

Gość do samego porodu