Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jebnięty stańczyk

Czy dziewczyny które są w związku, kochają swojego partnera i ....

Polecane posty

... nie lubią sexu, unikają go a nie miały wcześniej żadnych przykrych doświadczeń - są normalne ??? Wg mnie sex łączy ludzi. Jeśli para jest ze sobą długo, darzą się uczuciem, pociągają to dlaczego nie chcą sexu ?

Gość lklajkdhf
ale zwiazek moze stac sie przyzwyczajeniem..a sex obowiązkiem...

Gość hkkkk
a ile to dla ciebie długo?

dlugo to powyżej pół roku.... przecież to nienormalne, być z kimś,kochać go i nie chcieć tego robić... na szczęście tych nienormalnych jest mało :-) zastanawia mnie co kieruje nimi ?

Gość sssssssssssss
ja tak mialam, bylam z chlopakiem 2 lata i nie chcialam tego a on chcial i to bardzo. 2x nam sie zdarzylo na poczatku zwiazku a później w ogole. Nie pociagal mnie fizycznie a kochalam go. Ale rozstalismy sie. Bo w zwiazku wszystko musi byc. teraz jestem z chlopakiem, kocham go i moglabym caly czas...... wiec to zalezy

Gość biała mewa z kostrzewa
ja jestem ze swoim facetem 6 lat, kilka dni temu wyjechal, bardzo go kocham!! bardzo! ale nie częto mam ochote na sex, owszem, bardzo lubię się z nim kochać ale szczerze mówiąc wole się przytulać całować, lubię dla niego ładnie wyglądać, lubie z nim wychodzić , dla niego gotować, kocham gdy jest przy mnie.. a sam sex.. tak, jest bardzo potrzebny ale u mnie z umiarem, czasem robię to tylko dla niego bez własnej satysfakcji, czasem kierują mną dzikie rządze. Jednak nie jestem od rana w ciągłej gotowości mimo iż bardzo kocham swojego faceta!

Jestem ze swoim facetem od 5 lat i nadal BARDZO mnie podnieca i mam ochote sie z nim kochac codziennie. Mimo ze oboje pracujemy i jest to dlugi zwiazek to nasz seks nie stracil na tym ani troche - powiedziala bym ze nawet zyskal lepszy smak bo znamy sie rozumiemy lepiej niz na poczatku. Uwazam ze jezeli w tzw kochajacym sie zwiazku brakuje seksu to cos jest nie tak. Dla mnie to nieodlaczny element milosci i wspanialy sposob na jej okazywanie. .. To tyle. pozdrawiam.

Gość emiilkaaa
ja mama tak jak kolezanka wyzej;) bardzo kocham swojego chlopaka ale wole sie do niego przytulac calowac sie z nim niz uprawiac sex miomo to iz razem jestem z nim 2 lata:)ale jak on mnie prosi to robie to dla niego :) a jesli Ty piszesz ze dziewczyna nie chce sexu to moze nie jest na to jeszcze gotowa :)

Gość Angelika.......
myślę że albo dziewczyna ma tak mały temperament (zapytaj jak było w jej poprzednich związkach), albo po prostu nie pociągasz jej fizycznie ja z moim poprzednim chłopakiem uprawiałam seks rzadko jak mogłam, zawsze sięgałam po jakieś wymówki, itd... a to dlatego że był dla mnie absolutnie niepociągający fizycznie, byłam z nim bo... byłam wtedy sama, a on był dobry, kochał mnie.. dlugo by opowiadać z obecnym kochamy się 2-3 razy dziennie, a dla mnie i tak za mało :p ciągle go prowokuję, uwodzę, uwielbiam jego penisa, jego ciało, wciąż mi za mało seksu a czy jej nie pociągasz mozesz sprawdzić - czy ona podczas seksu chce wyłączać światło? Bo widzisz.... nie zawsze jest tak że kobieta lubi po ciemku dlatego że ma kompleksy. Często jest tak że ona... po prostu nie chce patrzeć na faceta (tak miałam z poprzednim).

Gość Mimoza_ojoj
nie wyobrazam sobie jak mozna uprawiac seks z osoba ktora Cie nie podnieca ani nie pociaga fizycznie...dziwne... Po co to robic w takim razie? Z obowiazku? Zeby jemu/jej nie bylo przykro???? Uwazam ze takie zachowanie to robienie krzywdy samemu dobie ( bo "sprzedaje sie" swoje cialo np. w imie tego by nie byc samotnym) oraz drugiej osoby (oklamujac ja ze jest pozadana przez nas). Dla mnie to straszne. mam nadzieje ze nigdy nie doswiadcze tego. Ja uprawialam seks nie zawsze z milosci ale ZAWSZE osoba z ktora to robilam pociagala mnie fizycznie. Gasic swiatlo by nie patrzec na tego z kim sie uprawia seks???!!! Jestem w szoku!

ja byłam kiedyś z facetem 1,5 roku i nie chciałam z nim uprawiać sexu, mimo, że był dla mnie pociągający. Sama nie wiedziałam dlaczego, dopóki na pewnej imprezie się wkurzył i chciał sobie to wziąć siłą. Miał pecha. Teraz jestem z facetem którego uwielbiam i mogłabym się z nim kochać bez przerwy. Tak jak moje poprzedniczki, kocham się z nim kilka razy dziennie i ciągle mi mało. Oczywiście lubię się też przytulać, całować... Jeśli dziewczyna nie chce się z facetem kochać, to najprawdopodobniej widocznie nie czuje, że to dobry moment, albo dobry facet:)

zaraz zaraz !!!! wiele z Was dziewczyny powiedzialo tu ze widocznie nie pociaga fizycznie wiec jesli nie ma pociagu fizycznego, to dlaczego z nim jestescie ? mnie sie nasuwa jedno, ale nie chce tego mowic...

nie tylko o to chodzi, może i pociąga fizycznie (jak mnie) ale uważam, że to nieodpowiedni czas, albo facet... i tyle:)

to też nie tak, może czasem człowiek potrzebuje czasu, zanim się przekona, że to \"ten\"

masz rację listeczku :-) ja wlasnie jestem na etapie spotykania sie z nowa dziewczyna wiec nie licze narazie na nic poza tym wole poczekac na to co dluzej sie czeka - lepiej pozniej smakuje :-)