Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tynka88

pomózcie proszę !!

Polecane posty

Na poniedziałek zaplanowalismy sobie z chłopakiem upojny poranek :) czekamy na niego już tydzien i nie moze nie wypalić !! Ale ja wczoraj zapomnialam połknąć pigułke :/ Zawsze łykam ja około 23 do północy. A tą o której zapomniałąm wczoraj połknęłam dzisiaj o 12:50 . Czyli minęło juz te przepisowe 12 godzin. I co teraz ?? Czy jeżeli połkne dzisiaj normlanie pigułke to jutro rano moge sie kochac z chłopakiem bez zabezpieczenia ?? (On nigdy nie konczy we mnie wiec szanse zaplodnienia tez sa mniejsze, nie??) Poomózcie prosze bo nie chce zostac mamą :)

Gość pszczolka z listopada
lepiej zastosuj dodatkowe zabezpieczenie. potem mozesz sie stresowac i nic nie wyjdzie ci z tej upojnej nocy

Gość rage
Spoko, nic się nie stanie, tym bardziej jeśli jest to już 2 tydzień przyjmowania tabletek. Mi nie raz zapomina się wziąć tabletki (szczególnie w trakcie imprezki) a mamą jakoś nie jestem. Poza tym mój facet zawsze kończy we mnie, bo dla mnie-bez obrazy-głupotą jest takie schizowanie się i używanie 30 innych metod antykoncepcji w trakcie brania tabletki. Ciesz się z seksu a nie martw czy będziesz w ciąży za każdym razem. Poza tym trzeba sobie uświadomić, że uprawiając seks jest ryzyko, że zajdziesz w ciążę. Trzeba być odpowiedzialnym za swoje czyny.

rage --> ja sie tez nie schizuje :) a chlopak poprostu stwierdzil ze on tym tabletkom nie ufa wieoc we mnie konczyc nie chce. chociaz namawialam ale nie da rady. a too miala byc moja 8 tabletka. No ale juz itak po wszytskim. I bylo bosko :)