Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miśkaM

Wyszyskie w tych samych kurtkach chodzicie...

Polecane posty

Gość nad niemnem
Te kurtki na zdjeciach nawet fajne sa, choc ja akurat nie mam takiej, mieszkam za granica i tu takich nie ma, mam ok 7 innych, ale moze taka tez sobie kupie jak pojade do Polski :P

Gość bezpanstwowiec
No nie wiem, ja w kurtce to chodze tylko n a spacer z psem, i to w w innym fasonie, bo żadnego futra przy kapturze nie ma, ale nie widze problemu z zakupem. Mnie sie wydaje, ze w sklepach pełno różnych kurtek. Czy to nie jest stwarzanie problemu n a siłę?

Gość MiśkaM
Nie - to nei jest stwarzanie problemu na siłę. Wczoraj byłam na zakupach i roiło sie od diewczyn w tych samych kurtkach różniących sięjedynie delikatnie fasonem, kolorem czy umieszczeniem kieszonek :/ U nas jak przyjdzie moda to jest istny szał wszyscy na jedno kopyto :oZaraz będą wszystkie chodziły w tunikach w paseczki - na allegro aż przepych ich jest i kupują jak szaleni !!!!

Gość nad niemnem
Takie sa prawa mody: jak cos jest modne to wiekszosc to nosi, przeciez jak Ty nie chcesz to nie musisz takiej kupowac, nie rozumiem w czym problem. Co Cie obchodzi jak sie inni ubieraja?

Gość MiśkaM
Dla tych co nie czytają ze zrozumieniem powtórzę - JEST BARDZO MAŁY WYBÓR gdzie popatrzysz wszędzie wszystko to samo, podobne jestem wściekła bo poprostu w tej Polsce chyba zawsze już tak będzie :o wszystko choćby szyte na jedną osobę, zresztą ..

Gość nannan
fakt sama klony laza, dlatego ja szukam w lumpeksach albo na allegro :D