Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gośka123

kto jutro robi test na beta HCG?????

Polecane posty

ja idę, bo już dłużej nie wytrzymam. okres mi się nie spóżnia, ale czuje objawy ciaży i bardzo się boję!!!!! dzisiaj 28 dzień cyklu. ale ja mam nieregularne i długie min30 max49. kochałam się z prezerwatywą w nocy z 9 na 10 i w nocy z 10 na 11 dnia cyklu.Niby było z nią wszystko ok. 2-3 dni póżniej pojawiła się płodna wydzielina. teraz od czwartku mam stan podgorączkowy, jest mi zimno i nie mam apetytu. to nie przeziębienie - bo nie mam kataru, nie boli mnie gardło. jutro 19 dzień od stosunku czy test będzie wiarygodny?????? ile mogą przeżyć plemniki (zawsze myślałam,że 3 dni ale ostatnio przeczytałam,że 7 to możliwe????) ????? jaki wynik będzie oznaczał,że nie jestem w ciąży?????

Gość bez przesady ha
skoro masz 28 dc a cykle minimum 30 dniowe to ja nie rozumiem twojego problemu!

tak, ale ten stan podgorączkowy od 4 dni i brak apetytu!!!!! a stosunek mógł \"zahaczyć\" o dni płodne, prezerwatywa mogła jednak zawieść, mieć jakieś wady fabryczne albo coś:)

tak, ale ten stan podgorączkowy od 4 dni i brak apetytu!!!!! a stosunek mógł \"zahaczyć\" o dni płodne, prezerwatywa mogła jednak zawieść, mieć jakieś wady fabryczne albo coś:(

Gość jak mogła -
zawieść skoro nie pękła dziewczyno

byłam na badaniu, zapłaciłam 35 złoty, wynik jutro albo pojutrze jaki wynik bedzie oznaczał,że nie jestem w ciąży jak ktoś wie niech napisze please!!!!!!!!!

stwierdzenie obecnosci HCG (ludzkiej gonadrotopiny kosmówkowej) w moczu potwierdza ciążę

proszę jeśli ktoś robił to badanie to niech napisze do jakiej wartości nie ma ciaży a powyżej której jest!!!!!!!!!!!!! z góry dziękuję

ja robiłam to badanie w zeszłą środę. wynik do 3.0 jest prawidłowy. Na kartce bedzie pisało STĘŻENIE HCG W MOCZU < 1.0 to nie jestes. Oznacza to , ze w twojej krwi jest ono mniejsze niz 1. Pozdrawiam i mysle, ze nie masz sie czego bac

dziękuje Ejka ale ja mam 4 dzień stan podgorączkowy i brak apetytu dlatego się boje!!!! okres powinien przyjść na dniach , więc temperatura powinna iść w dół, a tu ciągle 37 lub 37,2