gośka123 0 Napisano Listopad 26, 2006 ja idę, bo już dłużej nie wytrzymam. okres mi się nie spóżnia, ale czuje objawy ciaży i bardzo się boję!!!!! dzisiaj 28 dzień cyklu. ale ja mam nieregularne i długie min30 max49. kochałam się z prezerwatywą w nocy z 9 na 10 i w nocy z 10 na 11 dnia cyklu.Niby było z nią wszystko ok. 2-3 dni póżniej pojawiła się płodna wydzielina. teraz od czwartku mam stan podgorączkowy, jest mi zimno i nie mam apetytu. to nie przeziębienie - bo nie mam kataru, nie boli mnie gardło. jutro 19 dzień od stosunku czy test będzie wiarygodny?????? ile mogą przeżyć plemniki (zawsze myślałam,że 3 dni ale ostatnio przeczytałam,że 7 to możliwe????) ????? jaki wynik będzie oznaczał,że nie jestem w ciąży????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bez przesady ha Napisano Listopad 26, 2006 skoro masz 28 dc a cykle minimum 30 dniowe to ja nie rozumiem twojego problemu! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gośka123 0 Napisano Listopad 26, 2006 tak, ale ten stan podgorączkowy od 4 dni i brak apetytu!!!!! a stosunek mógł \"zahaczyć\" o dni płodne, prezerwatywa mogła jednak zawieść, mieć jakieś wady fabryczne albo coś:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gośka123 0 Napisano Listopad 26, 2006 tak, ale ten stan podgorączkowy od 4 dni i brak apetytu!!!!! a stosunek mógł \"zahaczyć\" o dni płodne, prezerwatywa mogła jednak zawieść, mieć jakieś wady fabryczne albo coś:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jak mogła - Napisano Listopad 26, 2006 zawieść skoro nie pękła dziewczyno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gośka123 0 Napisano Listopad 27, 2006 byłam na badaniu, zapłaciłam 35 złoty, wynik jutro albo pojutrze jaki wynik bedzie oznaczał,że nie jestem w ciąży jak ktoś wie niech napisze please!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kattis 0 Napisano Listopad 27, 2006 stwierdzenie obecnosci HCG (ludzkiej gonadrotopiny kosmówkowej) w moczu potwierdza ciążę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gośka123 0 Napisano Listopad 27, 2006 proszę jeśli ktoś robił to badanie to niech napisze do jakiej wartości nie ma ciaży a powyżej której jest!!!!!!!!!!!!! z góry dziękuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gośka123 0 Napisano Listopad 27, 2006 dzięki kattis!!! chodzi o badanie krwii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kattis 0 Napisano Listopad 27, 2006 http://pl.wikipedia.org/wiki/Gonadotropina_kosm%C3%B3wkowa nie wiem jak jeszcze moge pomóc.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ejka 0 Napisano Listopad 27, 2006 ja robiłam to badanie w zeszłą środę. wynik do 3.0 jest prawidłowy. Na kartce bedzie pisało STĘŻENIE HCG W MOCZU < 1.0 to nie jestes. Oznacza to , ze w twojej krwi jest ono mniejsze niz 1. Pozdrawiam i mysle, ze nie masz sie czego bac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gośka123 0 Napisano Listopad 27, 2006 dziękuje Ejka ale ja mam 4 dzień stan podgorączkowy i brak apetytu dlatego się boje!!!! okres powinien przyjść na dniach , więc temperatura powinna iść w dół, a tu ciągle 37 lub 37,2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach