Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 34-lata

póżny związek

Polecane posty

Gość 34-lata

2 miesiące temu poznałam fajnego mężczyzne spotykamy sie dość często jest bardzo miło i sympatycznie jest tylko jeden problem który mnie nieco frasuje jestem jeszcze dziewica mimo 34 lat czy powinnam mu to powiedzieć już teraz czy czekać czy facet może się zorietować że nie mam żadnego doświadczenia

Gość karola karola
No coz lepiej byc szczerym niz sie stresowac. Gratuluje, ze poznalas kogos. Uwazam, ze trzena szczerze rozmawiac.

Gość 29-latka..........
Ja bym chyba powiedziałam prawdę. POza tym co to znaczy "brak doświadczenia"? W milosci niema czegos takiego. Gdyby chcial artystke seksualna poszedlby na dziwki. Kieruj sie uczuciami a wszystko samo przyjdzie. Jak sie kocha, to zblizenie jest wielkafrajda. Tobanalne ale prawdziwe!!! Powodzenia

Gość 3e4e
ja mam 18 latt i jestem dziewicą,a w moim środoisku jestem raczej szykanowana jako wyrzutek lub widocznie z jakimś defektem.. jest ciężko.gratuluję i cieszę się że Tobie się udało znaleść kogoś odpowiedniego.

Gość do 34-latki
ja też jestem w nieco podobnej sytuacji mam 28 lat i poznalam fajego chłopaka nie wie o tym że jestem dziewicą dodatkowym problemem jest to że on jest o 5 lat młodszy i pewnie miał jakies partnerki a ja taka dorosła by nie powiedzieć stara i jeszcze dziewica boje sie o to jak on zareaguje czy sie nie wystraszy

Gość dziewica dla męża
Dziewczyny w czym problem.Ja tez byłam dziewicą,mój maż miał przede mną sporo kobiet i powiem wam,ze zawsze podkreśla i jest dumny,ze właśnie na niego poczekałam:).Jesteśmy razem 19lat i układa nam sie swietnie.