Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość za tydzień mężatka

makijaż do sukni ecru

Polecane posty

Gość za tydzień mężatka

proszę o propozycje, może jakieś fotki? pzodrawiam i dziękuję

Gość Agagaguś
Radzilabym Ci zrobić delikatny makijaż z odcieniach beżu i delikatnego brąz. .Na krem połóż sobie matującą bazę pod makijaż,potem delikatny podkład, na to puder sypiki aby makijaż utrzymywal się dłużej, koniecznie posyp pudrem rzęsy.Potem cienie,najpierw beżowy , potem delitatny brąz, róż też w kolorze brązu lub moreli,tusz do rzęs też radziłąbym brązowy. Możesz iść jutro do fryzjerki, aby ci zrobiła hennę na brwi, aby w sobotę nie były zbyt ciemnie.

Gość za tydzień mężatka
dziękuję za pierwszą i jakże precyzyjną poradę, czekam na kolejne, myślałam o zupełnie jasnym makijażu, waniliowy połączony ze złotym może srebrnym

Gość Agagaguś
Do sukni ecru nie pasuje srebro,nawet dodatki musisz nieć zlote. Więc mając zloto jako dodatki to zloty makijaż już nie pasuje, będziesz wyglądała jak choinka.

Gość za tydzień mężatka
na pewno nie będę miała nic złotego na szyi, gdyż mam coś co pasuje i jest to w komplecie z suknią, kolczyki delikatne złote, ale nic poza tym

Gość za tydzień mężatka

Gość za tydzień mężatka

Zgadzam sie z Agagagus, mialam suknie ecru i do tego makijaz bezowo, brązowy ze słocącym pudrem i odrobiną złota na powiekach, wyglądało to naprawde super i naturalnie. do suknie ecru tylko złote dodatki, ze srebrem bedziesz wygladala jak choinka, choc teraz juz i choinki sa \"dopasowane\"

Gość za tydzień mężatka
czyli beż i troszkę złota będzie ok?

jesli chcesz podaj maile wysle ci swoje zdjecie mialam suknie ecri i dodatki zlote makijaz w tonacji bezu i fioletu byl super

Gość za tydzień mężatka
chętnie obejrzę aaanula@buziaczek.pl, jednak u mnie chyba fiolet odpada, gdyż bukiet mam łososiowy

Gość za tydzień mężatka
nic nie doszło

Tak się składa, że trochę się na tym znam... Makijażu nie dopasowuj do koloru sukni tylko do swojego typu urody i kolorystyki w jakiej najlepiej wyglądasz. Widziałam już całe mnóstwo panien młodych w sukniach własnie ecru w makijażach w odcieniach fioletowych, zielonych i różnych innych i na prawdę wyglądały super :) I absolutną nieprawdą jest, że srebro do sukni ecru nie pasuje :O Oczywiście, że pasuje. A jak ktoś ma obrączki w kolorze białego złota to ma ich nie wkładać, czy miec zastępcze z żółtego, które niby będą lepiej pasowały??? :O Pozdrawiam i życzę żebyś ślicznie wyglądała w tym ważnym dniu :)

Ja miałam suknię ecru i makijaż do tego w takim jakby \"zimnym\" odcieniu złota. Nie wiem jak to opisać dokładnie - taki delikatny błyszczący złoty, ale nie taki \"żółty\" tylko chłodniejszy, jaśniejszy. Lakier do paznokci też chłodne złoto. Pasowało idealnie i na fotkach te pięknie wyszło. Suknia miała miejscami wzorki wyhaftowanę właśnie taką \"zimną\" złotą nitką, ale bardzo rzadkie i delikatne.

Gość za tydzień mężatka
dziękuję bardzo za odpowiedź, ja na co dzień maluję właściwie tylko rzęsy, dlatego chcę by w tym dniu mój makijaż również był raczej delikatny, myślałam o pastelach i delkiatnym złotym bądź właśnie srebrnym kolorze, ale gdy wszystko przemyślałam zdecyduję się chyba na złoto

Gość za tydzień mężatka
dziękuję

Gość kihyuf
Bardzo ładnie wygląda makijaż w odcieniach ciepłych , łosoś, rdza, sepia. Unikaj niebieskiego, ogólnie zimnych metalicznych.Brąz ,beż ,czerwone wino ładnie sie komponują z ecre'

Gość za tydzień mężatka
bukiet będę miała w kolorze łososia właśnie, ale z makijażem chyba aż tak nie zaszaleję....ale dziękuję za bardzo konkretną odpowiedź :)

Gość trochę inaczej
Miałam suknię ecri i zdziwiło mnie ogromnie kiedy makijażystak zaproponowała mi "zielony" makijaż. Do zilonych oczu. Wyszło świetnie. Makijaż był delikatny ale jednocześnie świerzy i pięknie podkreślał walory urody. Cienie zielone otwierające oko, pomadka bardzo delikatny róż, kości policzkowe róż w kolorze "brudny róż" z pudrem brązującym. Wszyscy byli zachwyceni, świetnie komponował się z bukietem ślubnym (soczyste zielone róże). Dodam że mam bardzo jasną karnaję, zielone oczy, jasną oprawę oczu, rude włosy (rude tzn. jasne złote nie pomarańczowe). Jeśli ktoś chce obejrzeć proszę o maila, chętnie prześlę zdjęcia.

Gość wazne o bukiecie
Tak duzo piszecie o kolorach a nikt nie napisał,zę makijaz bierze się pod urodę. jeżeli załozy poani jesień suknie ekri to włoski pasują w odcieniu miedzi i kolor skóry jest nieco opalony, wówczas makijaz pasuje złotawo rozswietlający, bezowy, brazowawy czy tez wrzosowy. Suknia oczywiście ecri. Dla pani wiosny przy sukni ecri juz będzie inne tonacj,.....nie mozna malowac wszystkich typów urody jednoczesnie. Pozatympani jesień nie moze bieć białej sukni a poani wiosna czy ato jaknajbardziej, o ile jest blondynką.

Agniesia MAłgosia a czy podałabys mi sowjego maila a ja bym Ci wysłała swoje zdjecie i poprosiła o poradę jaki makijaż by mi pasował w połaczeniu z suknią? Albo czy ktoś by był chetny podać maila, ja wysle zdjęcie i ktoś mi poradzi? Pozdrawiam i dziekuje.