Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dżasminka1989

nieetyczna reklama - co o tym sądzicie?

Polecane posty

chodzi mi o reklamę banku, w której babka i facet chcą oddac psa rzucając kretyński tekst \"miał być malutki a urósł taki duży\" nie pamiętam jakiego to banku reklama, ale ten tekst to typowa odzywka kretynów, którzy wyrzucaja zwierzęta na ulicę! Nie gódźmy się na to. Na dodatek po wzięciu kredytu w owym banku, kobitak mówi cos w stylu \"a może kupimy jeszce kotka\". Jeśli, ktoś pamięta, jaiego banku to reklama, to plisss napiszcie, bo chcę napisac do nich list otwarty z protestem ! Wpisujcie się, co Wy na to!!!!!!

Gość jesteś kompletną idiotką
nie rozumiejącą tego co się wokół dzieje

Gość widziałam tą reklamę
i też uważam że jest chamska i beznadziejna. dowód - też nie pamiętam jakiego banku dotyczy, bo szybko wyłączyłam to gówno. może ktoś z tych geniuszy to przeczyta. uważam że może powinnaś napisać do jakiegoś towarzystwa opieki nad zwierzętami - niech się tym zajmie jakaś instytucja, bo prywatną osobę oleją.

Gość widziałam tą reklamę
do tej (tego?) co pisał o 17:13 - nie będę pokazywać palcem kto tu jest idiotą. jak cię nie rusza temat to spadaj - wyjdź sobie na ulicę i podpal jakiegoś kota - frajerze

Gość jesteście kretynami
W reklamie nie chodzi o oddawanie psa. Tylko na początku widz ma tak sobie pomyśleć. To "miał być malutki a urósł taki duży" odnosi się do długu na karcie kredytowej czy czegoś takiego. Czy wy naprawdę nie rozumiecie rzeczy aż tak podstawowych?

1. Ja nikogo nie wyzywam 2. Skoro nie tylko ja tak rozumiem tą reklamę, to znaczy, że jest więcej takich, jak to nazwałeś \"kretynów\" jak ja. Skoro \"to na początku tak wygląda\" to znaczy, że coś w tym jest... poza tym czemu pomaranczowy nicck - czegos sie wstydzisz?

no wlasnie moze chcieli byc zabawni w tej reklamie ze chodzi o karte ale widz odnosi wrazenie ze trzeba oddac psa...Dla mnie ta reklama jest glupia jak but! i tez nie wiem jak ktos mogl wpasc na tak genialny pomysl:/// nawet ten pies w tej reklami mysli ze to o niego chodzi:>

To małżeństwo cały czas rozmawia o kredycie jaki zaciągnęli. To kredyt miał być malutki i urósł duzy itp. Musicie być bardzo ograniczone, ludzie to tylko reklama.

Gość właśnie..
to tylko reklama; jej treść ma rozśmieszyć a zarazem zachęcić do skorzystania z usług banku, macie bezpodstawne pretensje. widać jesteście maniakalnymi obrońcami zwierząt -to dobrze, ale ludzie!! wiecej dystansu i luzu :classic_cool:. A piesek w reklami jest zadbany, piękny -widać, że rodzina dba o zwierzaki. Mało tego -chcą jeszcze kupić kota! czyż to nie piekne? a Wy zaraz wietrzycie spiski i wszędzie wszczynacie niepotrzebne dyskusje :O

Gość nie martwcie sie
hahahhahahaahaha dobre dobre...szkoda ze autorka faktycznie zanim zalozyla temat nie obejrzala tej reklamy dokladnie,ze zrozumieniem...ale mnie rozbawiloas Dżasminko

Może i to miało rozśmieszyć, ale mi oddawanie psa, bo jest za duży - jakoś nie rozśmiesza, skojarzenie jest oczywiste i kretyńskie. Kolejna durna reklama dla durnych ludzi; z serii nie dla idiotów.

Gość masz rację Dżasminko
Popieram Cię w 100%. Każdy inteligenty człowiek dobrze wie, że chodzi o reklamę banku, ale reklama zaczyna się tak, jak zaczyna... Kretyński pomysł i idiotyczna reklama.