Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet też chce się ubrać

Dlaczego nie ma sklepów z ciuchami dla facetów ?

Polecane posty

Chce się ubrać, żebyście nie smęciły...ale NIE MAM GDZIE, w centrum Poznania same damskie sklepy z ciuchami..... dla facetów zostają tylko masówki w stylu C&A czy HM, a do tego jeden w miare wyglądający ciuch dla faceta to minimum 100 zł..... Żeby mieć fajne ciucghy na topie musiałbym chyba nerke sprzedać :/

Gość faceci też mają uczucia
bo jakbyśmy się dobrze ubrali to by się okazało, że jesteśmy ładniejsi od naszych babek :)

dlaczego taka cisza ?? chcecie fajnych facetów...ale gdzie mamy się ubrać ?

Gość no cóż...
ja jednak wolę mądrych, czystych,dowcipnych, taktownych. kulturalnych facetów. Modele są mało interesujący.:(

Zgadzam się z facetem.Niby tych sklepów pelno ale ciężko coś znaleźć ciekawego.Wszystko w jakiś szaro-burych kolorach.A jak coś fajnego to pół pensji.:-(

Gość calcium
w Zielonej Górze jest taki sklep, świetne garnitury, koszule, buty - ceny średnie. Mój mąż tam się ubiera.

tylko ja jstem studentem, przecież nie bede chodził w garniaku na uczelnie i imprezy, w Poznaniu nie ma nic !!! tylko centra handlowe :/ do jasnej czasnej, dlaczego ja nie moge kupić głupiego longsleevu za 40 zl ? sweterka za 50 ? bluzy ?o spodniach nie wspomne bo to juz rozboj w bialy dzien..

Gość weź jakąś dziewczynę na zakupy
ona Ci doradzi co gdzie kupić

byłem z mama w mieście ona zna tysiące sklepów...ale damskich, przeszliśmy całe centrum Poznania i pustynia!!!! zero sklepu z ciuchami dla facetów......dlaczego się pytam ?

no przecież cholery idzie dostać...super spodnie dla kobiet 60 zł, dla faceta 160 !!!!! Boże widzisz i nie grzmisz!!!!

Facet---a może popytasz dobrego kolegę,przyjaciela gdzie kupil to czy tamto?Faceci też przecież mogą razem się wybrać na zakupy.Jak masz jakieś opory to faktycznie poproś jakąś fajną koleżankę o pomoc.Mama to się już raczej do tego nie nadaje:-)

Gość Man of Honor
z faceta wiadomo, że najwięcej kasy zdzieraja.... drinki dla kobiet facet musi postawić, średni drink 20 zł, wstęp do klubu zazwyczaj płatne dla facetów, kina, teatry kto płaci ? więc skoro można zdzierać na wszystkim to czemu jeszcze nie na ciuchach ? wkurwiająca perspektywa

tylko wszyscy wygladają tak samo, bo 90% kupije w centrach handlowych.... nie ma innej alternatywy...tzn jest w stylu, bluza Schotch and Soda za 300 zł :/

Gość madonna fan
też to zauważyłem....dlatego kobiety odrazu mogą poznać, że jak facet dobrze ubrany to z kasą :(

Gość Inglott
Jak to nie ma? (dodam, że jestem ze Śląska). Gdy w myślach przebiegam sklepy w naszym regionie, to praktycznie każda dostępna obecnie marka posiada linię dla mężczyzn i kobiet ( wbrew Twojej opinii ceny porównywalne): Zara, H&M, Reserved, Terranova, Ravel, Reporter, C&A, House, Fruit Of The Loom, Tatuum +całe mnóstwo mniej lub bardziej drogich sklepów wyłącznie dla facetów . Co więcej - mało jest sklepów wyłącznie dla kobiet - wcale nie czuję się wyróżniona w tym przypadku.

a może jakieś poznanianki znają jakieś sklepy, podobno tu was pełno ...

tylko to są masówki !!! i do tego drogie !!! nie chodzi mi o sklepy z marketów...chodzi mi o normalne ciuchy tzw no name.... dla kobiet takich zatrzęsienie i za grosze...

Gość Jak Czarniecki do Poznania...
hmmm nie znam rzadnych :)

Gość Inglott
Sklepów "no name" także całe mnóstwo na Śląsku + giełdy odzieżowe, ogromny targ "Załęże". Zapraszomy do nos!

Gość Martisha**
a moze w skateshopie albo w croppie;)

Gość a nie ma czegos w stylu
Fashion House ? U nas pelno ciuchow dla facetow w sklapach typu Silesia CC, Arena, Fashion House wlasnie. Chlopak siostry ma pelno fajnych ciuchow, najczesciej jak lazimy po sklepach to on sobie ma co kupic, a ja czy siostra to nie za bardzo

a ja sie z facetem zgodze!zgodze sie ze facetowi trudniej sie ubrac za ta sama kwote co kobiecie, bo dla nas sa czesto wyprzedaze, i fakt mozna dorwac niezle spodnie za niecale 100zl, a dla facetow jest zdecydowanie mniejszy wybor, wiec popieram i rozumiem Twoj ból...

Gość A mógłbyś
podać przykłady sklepów dla kobiet -nie masówek - które oferują modną, tanią, dobrego gatunku odzież?

Gość *kwiatek*
są sklepy dla facetów z naprawde fajnymi i modnymi ciuchami, ale fakt, są bardzo drogie te rzeczy i facet musi mieć dużo więcej kasy niz kobieta żeby fajnie wygladać

Gość gość
W zasadzie dział męski na www.fashioncode.pl jest tym co każdy facet chciałby mieć ;-)

Gość gość
dywagować na ten temat to tak samo jakby sie zastanawiac dlaczego wiekszosc burdeli na swiecie jest dla mezczyzn.. jest popyt jest podaż. DLATEGO! już poznałeś odpowiedź na pytanie, to teraz nyny