Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pipkon

czemu kobiety tak zażarcie bronią dostępu

Polecane posty

Gość pipkon

do swojej cipki mężczyznom uczciwym, a tak narzucają się z nią chamom i draniom ? To jakaś panaroja, tym bardziej, że później skarżą się, że zostały sponiewierane i porzucone.

Gość jagoo
bo uczciwi sa przewaznie strasznie nudni

Gość mimimimimimim
uczciwy facet nigdy nie zawierałby znajomości przez net! :D

Gość aaa...
nie wierzę..... korniś na horyzoncie;)

Gość mimimimimimim
Uczciwy nie musi się ukrywać za klawiaturą. a tak... pozna dziewczynę, spotkają się w realu, wykorzysta ją i znika... taka jest smutna prawda :(

tu nie chodzi o ukrywanie się ! A jeśli dziewczyna odda sie na pierwszym spotkaniu to sooory, pretensje do samej siebie ;/

nie prawda ze net tylko dla nieuczciwych czasem to najlepszy i najwygodniejszy sposob na poznanie ciekawej osobowosci Dranie sa i w realu i w wirtualu nie mozna uogolniac!!! p.s. tutaj mozna jedynie byc badziej czujnym...;) bo kazdy jest jednak anonimowo bynajmniej na poczatku :P

Gość mimimimimimim
A kto tu mówi o oddaniu się na pierwszym spotkaniu? A poza tym, jak to dziewczyna się odda? A facet to się nie oddaje? J osobiście takich łatwych nie szanuję, co to ściągają spodnie na pierwszym spotkaniu.

oj nie jest to takie proste, tutaj widzisz tylko literki... a pisać można przepieknie będąc bandytą gwałcicielem...

Gość mimimimimimim
Anonimowość przyciąga drani i dewiantów. Niestety. Pewnie, że w realu też możesz spotkać nieznajomego na ptazw. przystanku , ale z reguły poznaje się znajomego albo znajomą znajomych. W necie nie wiesz z kim masz do czynienia idługo możesz nie wiedzieć.

Uczciwy nie musi się ukrywać za klawiaturą. a tak... pozna dziewczynę, spotkają się w realu, wykorzysta ją i znika - sama to napisałaś więc skomentowałem :) a czy facet czy kobieta jaka to różnica ? szacunek jest szacunkiem....

zgadza się przyciąga, ale ja jak narazie to nie narzekam mam więcej znajomych niż w realu... no i odpukać w niemalowane ... nie trafiłem jeszcze na kogoś nieodpowiedniego :)

Gość mimimimimimim
W mojej opinii jest większe prawdopodobieństwo spotkania nieuczciwego człowieka w necie. Ale zgadzam się, ze dużo uczciwych też tam sie pojawia. To kwiestia szczęścia :)

zdecydowanie lepiej już piszesz ;) samo życie... i tu i tam można wdepnąć w g... no ale Wy i Wasza intuicja powinna być pomocna w takich sprawach ?

Gość mimimimimimim
Kochany, intuicja z reguły działa, tylko kobiety są również reguły uczuciowe.... no i tu intuicja moze zawieść :(

więc uczuciowość ponad intuicją ? hmm... a może dobre wyjście na początku podejście jak do jeża ? hmm no ale żeby tak można było sterować uczuciami co nie ? ;)

Gość mimimimimimim
Uczciwość nie jest chyba dziś w cenie :(. A wiesz, że sterowanie uczuciami niektórym by się przydało?

oj chyba nie jest... no ale zawsze ktoś znajdzie sie uczciwy... a sterowanie to chyba każdej kobiecie by sie przydało, niestety wiele kobiet przez to cierpi... sami bądźmy uczciwi a może reszta się zarazi.. ;)

Gość mimimimimimim
j już jestem czujna:). Kobietom było by dużo łatwiej gdyby trzymały ze sobą chć w połowie tak mocno jak trzymają ze sobą faceci ;)

Gość mimimimimimim
Czy jak Tobir i Twojemu przyjacielowi podoba sie ta sama dziewczyna, a ona wybiera Twojego przyjaciela, co wtedy robisz?

nawet miałem taki przykład w rzeczywistości... no i są już po ślubie przeszczęśliwa para :)

Gość mimimimimimim
A gdyby była odwrotna sytuacja, to ta 'odrzucona' za wszelką cenę próbowała by odbić przyjaciółce faceta :(. Pewnie uogólniam, ale taka opinia nie wzięła się z księżyca.

Gość mimimimimimim
ja niestety przeżyłam sytuację opisaną przeze mnie :(

oj to smutne, ale wiesz przyjaciół poznaje sie w biedzie... :) ona oblała test... ale faceci tez tak postępują ;) więc reguły nie ma :)

Gość mimimimimimim
Takie czasy ogólnodostępne :D