Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Do FACETÓW

CZY FACET MOŻE ZMIENIĆ GUST ???

Polecane posty

Gość Do FACETÓW

Facet gustuje w dużych biustach ( C-D ). Czy jest możliwe ,że pod wpływem czegoś-kogoś zmieni swoje zamiłowania ? Panowie czy przytrafiło się to Wam ? Jeśli tak , to w jakich okolicznościach ?

Gość Do FACETÓW
Tu już nie ma żadnego faceta na forum?????

każdy ma jakieś preferencje ale to nie znaczy że nie może pokochać osoby która im nie do końca odpowiada :P

Gość allen
jasne ze sie zdarza, moja pierwsza laska byla blondynka i wolalem blondynki, teraz wole laski z ciemnymi wlosami, szatynki,brunetki, a blondyny mnie malo kreca

Podoba mi się Maserati.......... czy takie mam?...nie jeżdżę Fordem....................podoba mi się wieża Sony klasy ES.............?.mam średni sprzęt Yamahy................ podoba mi się własny dom z ogrodem......mieszkam w bloku.................. podoba mi sie obraz Słoneczniki Van Gogha?................. nie mam zadnego i co z tego wynika???? nic...........

Gość pewnie to ze
gdybys mial okazje wymienic to wszystko - to zrobilbys to :D

Gość allen
ale to chyba o co innego chodzi, o zmiane w czasie, mi sie keidys podobalo ferrari, teraz to bym wolal porszaka :)

Gość Do FACETÓW
Do Coheda : nie masz , bo może cię nie stać , a bardzo byś chciał i wtedy zostaje co zostaje byle tylko cokolwiek było tzn. " z braku laku dobry gips". Ale gdyby Cię było stać to na dotychczasowe rzeczy byś pewnie nawet nie spojrzał . Zresztą temat spraw materialnych a temat gustu urody to co innego .

Gość fantomas
Wg. mnie raczej rzadko zdarza sie jakas znacząca zmiana gustu. Ja zawsze lubiłem wysokie brunteki z długimi i prostymi włosami i z troche wiekszym biustem. Niestety pech chciał, że przeważnie miałem do czynienia z niewysokimi blondynkami z raczej małym biustem (z taką też sie ożeniłem). Nie zmieniło to jednak faktu, że wciąż bardzo pociągaja mnie te wysokie brunetki.

Gość fajny topik i już

Gość Wrom
Nie ma takiego czegoś jak gust w wyborze partnerek. W danym momencie wydaje się, że pociąga nas dany typ urody jednak po spotkaniu kobiety o zupełnie innym wyglądzie ona i tak na nas może bardzo mocno podziałać. A więc wzrost, oczy, kolor włosów, biust, rodzaj sylwetki są ważne ale liczy się całość i albo ktoś się nam podoba albo nie.

Gość Może jeszcze
coś w tym temacie ???

Gość kojak
NApisz ę ci jako facet który właśnie gustuje w biustach C-D. Powiem nawet ze to prawie mój fetysz - babki płaskie mnie nie krecą... ale... zawsze jest ale... niektóre pomimo mniejszego biustu (B) mają w sobie to coś sexi ładne oczka, buźkę i do tego fajowy tyłeczek rónież mi sie podobają - ale czy to oznacza zmianę gustu? w/g mnie nie. BO gdyby ta laseczka z B miałą C-D to odobałe by mi się jeszcze bardziej. NAwet jeśłi facet w pierszeństwie zwraca uwagę n abiust i ogląda sie tylko za duzymi - to facle nie zonacza że to małe mu się wogóle nie podbają - ale to zni zmiana gustu.

Gość Do FACETÓW
Dzięki za wypowiedzi . Może inni też się wypowiedzą ???

Gość
Ja zmieniłem gust, z resztą w dużej mierze pod wpływem tego forum. Z białych na azjatki :P A jeśli chodzi o twoje pytanie. Z większych cyców na mniejsze? Hmm, raczej nie...

Gość Kicia 2
Co na to inni Panowie ?

za z załozenia lubie brunetów o ciemnych oczach i konkretnej budowie ;) tak sie składa że moi wszyscy byli są blondynami z niebieskimi oczami ;P i dodam jeszcze, że kiedy byłam w którymś zakochana to bruneci schodzili na drugi plan i ideał widziałam tylko w moim chłopaku :)

Gość odświeżam bo ciekawe

Gość Kicia 2
Może jakiś pan się odezwie ???

Gość Może jeszcze

Gość kuuuurcze
Ja uwazam ze upodobania co do wygladu - generalnie - nie zmieniaja sie. Owszem, jesli ktos lubi duze piersi to oczywiscie mozliwe ze sie zakocha i ozeni z "deska", bo bedzie w gre wchodzila milosc. Ale to i tak nie zmieni faktu ze ten facet i tak bedzie uwielbial sie pogapic na duze piersi. Szczesliwi sa ci, ktorych zony spelniaja te wymagania. JA lubie duze piersi, sensowne pupy (a nie takie nico) i moja przyszla zonka to wszsytko ma :)