Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tiny_girl

Od kilku dni zażywam CHMIEL w tabletkach i już czuję mrowienie w piersiach

Polecane posty

Gość Tiny_girl

Temat będzie o powiększaniu biustu, naturalnym powiększaniu. Dla tych którzy zaraz zaczną tu krzyczeć, że to "se ne da" wkleję linka do anglojęzycznego forum, na którym panienki swoje efekty tegoż naturalnego powiększania dokumentują zdjeciami "przed i po". Żeby uprzedzić wasze uwagi - nie, te panienki nie przeszły operacji plastycznych, gołym okiem widać, że piersi urosły naturalnie (nie mam tu na mysli nastoletnich przypadków). Z tego co piszą w celu uzyskania takich efektów zażywały kombinację specjalnie dobranych ziół + masaże piersi (w niektórych przypadkach) + AUTOSUGESTIA (oczywiście:)) Jestem zdania, że wszystko sobie można wmówić. Gdzieś przeczytałam, że chmiel coś tam działa więc kupiłam i zażywam. Widać mocno w to (być może) placebo uwierzyłam, bo mam takie mrowienia jakich nie mam nawet przed okresem (aktualnie jestem w 7 dniu cyklu, a więc po). Już sobie zrobiłam serię zdjęć "przed", wkrótce wkleję pierwsze z serii "po". Linka z anglojęzycznego forum wkleję jeszcze dziś, jak znajdę:)

Gość a nie lepiej zamiast tych
tabletek pić piwko-też zawiera chmiel:-):-D;-)

Gość gdzie ten link
... bo jakoś nie wierzę.

Gość wloszka
ja tez bym chciala wiedziec co to za tabletki i ile kosztuja i tego linka tez chcialaby zobaczyc:)

Gość wloszka
*chcialabym

Gość chmiel to ma dzialanie nasenne
i zdaje sie ze moczopedne, o rosnieciu biustu nic nie slyszlam ale w niektorych kombinacjach np piwo powieksza brzuch, zwlaszcza facetom:P

Gość co za idiotyzm...