Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rybka18

czy to jest fair

Polecane posty

Gość rybka18

witam mam powazny problem gdyż: zaczynajac od poczatku, bylam z facetem ponad 10 miesiecy ale on zerwal jakos poltora miesiaca temu i cisza od tej pory... znalazl sobie nowa laske o 2 lala starsza( ja i on mamy po 18 lat) i sa ze soba juz troszeczke, ja nei moglam sie pozbierac po tym, przez 2 tyg bylam wycieta z zycia... ;/ ale jednak udalo sie jakos zaczac zapominac, ukaldac sobie zycie powoli, samotnie i razem z tym zaczely sie sexowniejsze ciuszki(nie to ze jak ze sex szopu) ale po prostu czasem wiekszy delokold, bardziej podkreslona pupa czy mocnieszjy makijaz... i to tak zadzialalo na mojego bylego ze zaczal sie man interesowac i mowic mi i pisac smsmy jaka ja jestem podniecajaca i w ogole ze ma na meni ochote... no i stalo sie ... ;] dzis sie spotkalismy niby tlyko na papierosa a wyszlo na to ze sie namietnie calowalismy i dotykalismy i bylo gorrraco. ja tez mialam cisnienei bardzo ogromne, na poczatku zapieralam sie nogami i rekami ale instynkt byl silniejszy :( czuje sie okropnie ze wzgledu na tamta dziewczyne :( nei znam jej ale glupio mi z tego powodu ;/ ja w sumie tez bylam keidys zdradzona i wiem jak to jest, obiecalam sobie z nim ze to jest tylko miedzy nami i ze to bylo jednorazowe zdarzenie... tylko ze to naruszylo moj ustabilizowany spokoj i harmonie i czuje ze znowu sie zaczna klopoty i ze obudzi sie uczucie na nowo :((( jesli chcecie meni wyzywac to lepiej tego nei robcie szukam pomocy i wsparcia :( gloopia bylam ale to bylo silniejsze...

Gość dziewczynko jakas ty glupia
ale spokojnie, dorosniesz:)

Gość rybka18
nie rozumiem? czemu glupia??

Gość na pewno
ZAJDZIESZ W ZYCIU WYSOKO

Gość jagoo
odpowiadam na Twoje pytanie: nie, to nie jest fair...reszty nie chce mi sie komentowac

Gość malinowy ogród
ales ty głupiutka??????????????????????? ale wyrosniesz z tego - fakt

Gość białe złoto
"szukam pomocy i wsparcia" oszalałaś w czym my ci mamy pomóc?

Gość gość
Moze i w Tobie sa uczucia, ale koles to zwyczajnie sie jebac chcial i ot wsio.PS: Przyznaje sie do autorstwa pierwszego postu i podtrzymuje go:o

Gość rybka18
dobra dzieki wam wszystkim!! nawet nie poraficie uszanowac tego ze opowiedzialam na forum cos bardzo intymnego i osobistego, a wy na to co?? sracie na to!!! na ch** to forum jak nikt mnie nie potarfi wesprzec... potaficie tlyko pisac"ales ty glupiutka" " ze odjebalam" itp itd przyznaje odpierd*** ale to mnei chyba nie dyskwalifikuje z tego ze ja tez kurwa czuje!!!!!!! ps. nie "jebalam sie" z nim :] czytaj dokladnie posty matolku :]

rybka pieprz to w uszy. mloda jestes, zrobilas blą,m zapomnisz a kolesia w d...powinnyscie obie kopnąć.

Gość gość
Matołko, jesli juz. Nie pisalam, zes sie z nim jebala, tylko ze gosc mial ochote cie zerznac, a Ty prawie mu na to pozwolilas. Co mamy Ci powiedziec, no co? Nie dopuszczaj do takich sytuacji wiecej, zaloz sobie pas cnoty, albo zmasturbuj sie conajmniej ze 2 razy przed spotkaniem z nim, jesli nie masz na tyle silnej woli, zeby powiedziec NIE i tyle.Wyrzuty sa w Tobie, nie wyjme ich z Ciebie i nie napisze Ci tez, ze nic sie nie stalo i nie przejmuj sie mala, bo niby co...pomoze Ci to w czyms?

ale robicie z tego forum salę sądową....rybka olej to, szkoda życia🖐️ pozdro, nie unoś się...laski zwariowalyscie czy co?

Gość ja ona
pustaczka z Ciebie ale jak dorosniesz to zrozumiesz

Gość rybka a mnie to RYPKA

Gość allen
nie przejmuj sie, takei sytuacje sie zdarzaja i nie masz sie co biczowac, a co do tego rzniecia, to nei wiem skad taki wniosek pozdro, chyba z wlasnego nastawiania do facetow... a co jego tez nie moglo poniesc?

Gość gość
Moglo, moglo go poniesc. Taki typ faceta, ze ma dziewczyne, a go ponosi...stad moj byc moze daleko idacy wniosek, ze liczyl na darmowe rypanko z eks. Pisze to z autopsji, mialam identyczna sytuacje. Tez go ponioslo, tylko ja w przeciwienstwie do Rybki zachowalam zimna krew i musial obejsc sie smakiem.

Gość rybka18
nie chce mi sie z wami gadac... i dzieki za dobicie :] pozdro cos tam wyobraz sobie ze sie masturbuje ba nawet kilka razy na dzien jak mnie najdzie ochota :] i pwiem wam tylko, ze kilka razy szukalam pomocy na tym forum pod roznymi nickami i ... moze ze 2 razy ktos tak naprawde chcial mi pomoc, wesprzec duchowo a reszta leje na to sikiem prostym... wiekszosc z was pewnie tez no ale coz dzieki ze pokwapliscie sie tutaj zajrzec i postukac na kalwiaturze tyle cieplych slow :( zaluje ze napisalam na tym forum... ale przeciez nic sie nie zrobi ;] "stalo sie".

Gość allen
troche dziwne wnioski wysnuwasz, jesli uznajesz ze moglo go poniesc to jak w uniesieniu miesci sie planowanie zeby ja wyrypac? wydawalo mi sie ze uniesienia maj to do tego ze do glosu dochodza emocje i sie wlasnei nie planuje.. rozumiem pozdro ze ty uniesienia tez planujesz?:> musisz byc niezle spontaniczna panienka....