Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

skumbria

Rozdzielila nas

Polecane posty

Chyba się zabiję... Mieliśmy ślub za pół roku a ona przyszła i rozdzieliła nas.... On na to pozwolił, odszedł do niej, ja nie wiem, co mam robić.Życie nie ma sensu.Bez niego życie to wegetacja.

mój też poszedł do laski co nawet ma tak samo jak ja na imię...nie płaczę ( może czasem) ale staram się być twarda i za cholerę nie ma powrotu a coś znajomi ćwierkają że on przygotowuje się do próby... jebać pantoflarzy! sorka za bezpośredność ale juz żem się taka urodziła ;)

Gość jagoo
do jakiej próby?

jak moge komukolwiek teraz zaufac???? On codziennie mowil, ze kocha, a potem przyszedl i powiedzial MAM DWA SERCA Jezus, co to za wyjasnienie Ja nie wiem, naprawde nie wiem

Gość Martisha**
jagoo fatimie chodzilo chyba o to, ze przygotowuje sie do powrotu

Gość Martisha**
no wlasnie;)

Gość dex987
przestraszył sie może tego wszystkiego, mysle że zrozumie i wróci

ale nie rozumiem - po co piszecie dziewczynie, ze wróci - to ma być pocieszenie? Okazało się, ze nie jest wart, po co ma wracać? W tak ważnym dla nich (a moze tylko dla niej) momencie tak ją zranił - lepiej, żeby ten drań już nie wrócił i nie mieszał jej w życiu, a jeśli kiedyś zrozumie, co stracił i będzie próbował to życzę autroce, żeby miała dużo siły i rozsądku i powiedziała mu, że za późno i nie ma u nij czego szukać. onyxide ---> potraktuj to jako nowy etap w swoim życiu, wiem, ze to trudne, ale \"co cię nie zabije, to cię wzmocni\". Powodzenia

Ja sie czuje tak, jakby świat mi się zawalił, ja nie wiem, ja walczyłąm, prosiłam go, razem urządzalimsy nasze mieszkanie i teraz odchodzę z niczym, z niczym!!!! Boże...

Nie rozumiem kobiet, które unoszą się honorem i wyprowadzają ze wspólnego mieszkania. Przecież to własność OBOJGA, mają takie samo prawo, a tak to tylko działają draniowi na rękę.. Dziewczyno! Walcz o siebie! Masz prawo, takie same jak i on, tam mieszkać. Bo gdzie pójdziesz? Tułać się gdzieś? Pokaż mu, że potrafisz być twarda. 🌻

dziewczyno dasz rade!!!minie troche czasu i zobaczysz za jakis zcas bedzie lepeij ludzie maja naprawde wieksze problemy od ciebie!!!!

Gość MNE
do autorki:jak to rozdzieliła?nie zwalaj winy na tą trzecią,ona była katalizatorem jego niestałości

MNE..ale wiesz może nie zrobiła tego na siłę ale wlazła z butami w cudze życie...według mnie ten facet jakiś powalony..skoro poleciał za pierwszą lepszą to daj sobie spokój i się w ogóle nie stresuj...tamtą też pewnie rzuci bo go omota jakaś inna pięknie widać że nie jest warty twoich łez