Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adam w wielkim mieście

Moja matka zaczyna się do mnie dobierać. Co mam zrobić???

Polecane posty

Mam 16 lat, mama wychowywała mnie sama, bo tata nas zostawił kiedy byłem mały. Zawsze była dla mnie cudowna, wyrozumiała, mogłem jej wszystko powiedzieć. Była bardziej przyjaciółką niż matką, a wszyscy znajomi zazdrościli mi takiej mamy i takich z nią stosunków. Ale ostatnio zaczeła dziwnie się zachowywac, kiedy przebiera się nie zamyka drzwi, zostawia uchyloną łazienkę, kiedy bierze prysznic. Mówi, że ują bolą plecy i prosi mnie o masaż, włącza wtedy nastrojową muzykę i lezy okryta tylko ręcznikiem na biodrach. Często mnie dotyka i przytula, ale tak jakoś inaczej niż kiedyś. Do tego nienawidzi wszystkich moich koleżanek i o każdej mówi, że gruba, że brzydka, tłusta, chuda albo głupia. Co o tym sądzicie, co mam zrobć?

Gość przestać fantazjować

Dzięki. Gdybym był 16 letnia dziewczyną, a zachowywał by się tak mój ojciec to mielibyscie na pewno inne zdanie. Ale ja na prawdę głupio się czuję. I nie wiem kompletnie co z tym zrobić.

Gość przestać fantazjować
po prostu powiedz matce, że krępuje cie jej zachowanie i poproś, żeby zamykała sie w łazience, znalazła se kogoś do masowania i nie wichrowała ci życia :)

Próbowałem kilka razy, ale ona twierdzi, że wymyslam i wszyscy rodzice tak robia, a ona nie jest jakąś zaściankową babą, żeby wstydzić się przed własnym synem.

Gość styrana
Bierz się za nią jak niezła z niej dupa ;d

Gość wy idioci nie majacy
pojecia o zyciu to moze byc prowo ale moze tez byc prawda :p

moja "matka" jest kretynka i ze zlosliwosci potrafi mi wsadzic reke pod bluzke i odpiac stanik :o

Gość
wy idioci - takie rzeczy sie leczy:classic_cool:

Jesli czujesz sie z tym krepujaco ,powaznie porozmawiaj z matka ,

bardzo smieszne :o

Gość styrana
DEBILE

Gość Wybór należy do ciebie
Ja osobiście nigdy nie fantazjowałem o swojej matce ani też nie dawała mi żadnych znaków. Jednak miałem taką Ciocię Anię co tylko jak się u niej pokazywałem pchała mi się na kolana i zaczynała ruszać tyłeczkiem - wyglądało to mniej więcej tak jakby chciała wywołać u mnie wzwód. Jakoś nie kręciła mnie zbytnio no i miałem 14 lat więc wzbraniałem się od niej jak tylko potrafiłem. No i się udało. Ale jakbym miał matkę która pałała by do mnie kobiecym uczuciem była piękna itd. to bym się jej nie oparł. A jak ktoś uważa że to zboczenie to powiem tyle zboczone jest przespać się z matko jednak facet z facetem to jest ok?

Gość gość
Kto nie wyjepie matki z tego śmieją sie sąsiadki.

Gość 5ry5yrtyry75
Dnia 26.11.2006 o 22:27, Gość przestać fantazjować napisał:

6756uiyujtu

twoja stara ma problem xd ... jom o ściane i znajdź se starego radze szukać pod sklepem