Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewolnica isssaura

cholerne wloski wokol sutkow!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość niewolnica isssaura

doprowadzaja mnie do szalenstwa!!! nie nawidze ich. czuje sie prez nie taka niekobieca:-/ nie jest to hirsutyzm. sa to pojedyncze wloski, jednak bardzo widoczne. obrzydliwe!!!!!!!!!!! czy tylko ja mam takie swinstwo???????????????????????

Gość ja wyrywam
co tam. mam takie trzy czy cztrey upierdliwe, ale co sie tylko pojawią to je pesetą traktuję :classic_cool:

Gość pieskowa
hehe ja mam jeden ucinam go a on ciagle rosnie juz chyba z trzy lata :D ale wyrywa i wsio :P

Gość Ola_25
Ja tez mam kilka takich wloskow na obu piersiach i je po prostu wyywam peseta. To zjawisko jest raczej powszechne u kobiet.

Gość tez mam mimo ze mam dosyc
jasne wlosy i tak jak reszta traktuje je penseta:)

Gość she14
a ja niestety mam ich toche i traktowalam je peseta co mi wrastaly i musialam je pozniej igla wyjmowac i robily mi sie rany, teraz przejde na wosk moze pomoze. Najgorsze jest to ze bylam u endokrynologa i zrobil mi badania wszystko oki przepisal yasmine ktore biore od 3 miesiecy czuje sie super, tylko najgorsze jest to ze wlsoki wyrastaja mi w innych miejscach dlugie i czarne i nie wiem co mam zrobic. Dlaczego rosna skoro wszystkie badania sa ok Zna ktoś odpowiedz?

Gość ixiiiiiiiiiiii
moze masz takie wlosy i juz. tez mi wrastaja- raz sie tak zalatwilam ze ponad 3 miesiace mi sie goilo i myslalam ze juz dermatolog bedzie musial pomoc. moja rada-wyrywaj je w kierunku w ktorym rosna i dezynfekuj perfumami czy czyms

mi tez rosna, dosyc duzo, ale tyko czesc z nich jest grupsza.. jak zaczynaja wrasta to wyciskam.. tylko jak sie pojawi cimna plamka, ale zeby z teog powodu brac hormony to chyba troche przesadzasz... szkoda zrowia.. tez bralam to samo (choc te wloski to nie byl podstawowy problem) i nic nie pomoglo, dalej sa.. po prostu taka nasza uroda, na biezaco trzeba je usuwac i tyle. i tez radze wyrywac z kierunkiem wzrostu wlosa. a.. i odradzam depilacje plastrami bo kolo sutkow jet bardzo delikatna skora ktora mozesz podraznic, zedrzec naskorek, a co gorsza wyrywajac delikatny meszek jakim jestesmy pokryci.. pobudzisz go do wzrostu

Ja miałam włoski zanim zaczęłam brać hormony, miałam je w czasie brania hormonów i mam je po odstawieniu hormonów :D. Da się z tym żyć :D:D:D

Gość eeeeeeeee
a to bezpieczne dla piersi?

Gość penseta i juz

Gość eeeeeeeee
a bezpieczne to?

ja kiedys czytalam(i nie zartuje) ze wyrywanie wloskow z piersi spowoduje raka

ja kiedys czytalam(i nie zartuje) ze wyrywanie wloskow z piersi spowoduje raka

Gość tak pewnie oddychanie tez
powoduje raka:O

Ja tez mam wloski wokol sutkow co prawda jasne ale dosyc dlugie. Najciemniejsze wyrywam peseta. Bralam jasminelle kilka mies. i powiekszylo mi sie owlosienie:( chce zrbic badania ale nie bardzo wiem jakie? czy powinnam odwiedzic ginekologa endokrynologa czy endokrynologa?? co prawda owlosienie nie jest czarne i meski ale meszek na wilelu czesciach ciala...:(

katia27 -- > nie chce się czepiać ale mam nadzieję, że 27 to nie twój wiek, bo nie wypada robić takich błędów w takim wieku. Napisałaś " gruPsza", a czy napisałabyś " gruPy" ( nie chodzi o zbiór oczywiście) ? Jak nie wiesz jak się coś piszę to odmieniaj, wtedy unikniesz 90 % błędów! I nie mów, że to literówka, bo B i P są daleko ma klawiaturze.