Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anonimgasl

Zachowałam się podle

Polecane posty

Gość anonimgasl

Jest mi cholernie zle. przelizalam sie z chlopakiem mojej znajomej(srednio ja znam-widzialysmy sie kilka razy, ale dosyc pozytywnie sie odbieramy).nie trwalo to dlugo(całowanie), bo po chwili powiedzialam stop i zaczelam sie zastanawiac co ja do cholery robie-a bylam po alko? ten gosc nalegal, ale ja juz powiedzialam nie. jest mi glupio, bo moglam tak od razu i byloby po sprawie, a tak mam moralniaka. zwlaszcza mam obawy, czy ktos tego nie widzial, bo bylo to na jakiejs imoprezie,a ona w pomieszczeniu obok. tfu. normalnie rzygac mi sie chce na siebie.

Gość iustitia999
to nie było mądre ani lojalne wobec zajomej, może następnym razem mniej pij na imprezie...

Gość to ciekawe
:D trzeba było się trzymać z daleka wiedziałaś że jest zajęty , nie mogłaś poszukać kogoś wolnego , strasznie mnie wku* takie coś .

Gość no to....
rzygaj

Gość miłego rzygania
:)

Gość więcej takich tematów
a babki przestaną wychodzić z własnymi facetami na imprezy bo się bezie lizał za ścianą oj baby baby same sobie kręcicie bata:P

Gość iustitia999
z drugiej strony może dobrze by było pogadać ze znajomą, przyznać się, to dalej Ci będzie ufać niż jakby się od kogoś innego dowiedziała, poza tym ten gościu dziwny i lepiej niech go zostawi

Gość el_dorado
kazdemu sie moze zdarzyc tez mi cos :) powinno Ci byc zal tej laski ze ma tak beznadziejnego faceta ,nie Twoja wina tylko pustego debila to on powinien sie pilnowac a nie Ty bycie z kims w zwiazku do czegos zobowiazuje-jego a nie Ciebie uszy do gory:)

Gość więcej takich tematów
przyznać się HAHAHAHAHH doibre sobie znając was zacznie kombinowac ,że jakas mało jej znan osoba ostrzy sobie jkły na jej faceta i próbuje namącić tamta sobie wybrała takie a nie innego niech cierpi a autorka już wie ża alkohol plus kobieta równa się przede wszysstkim KAC ale MORALNY:P pozdro

Gość anonimgasl
z tego co wiem ona miala zamiar go rzucic, bo cos tam jej nie odpowiadalo. czy tak sie stalo?nie mam pojecia. co sie stało to sie nie odstanie.i w sumie to niewazne czy sa razem, czy tez nie. zdziwila mnie moja postawa, bo sie po sobie tego nie spodziewalam, a bylam w roznych sytuacjach, nawet i podobnych, ale zawsze mialam "głowę na karku" i "nie to nie". Mialam swoj kodeks morlany, ktorego nie naruszalam. teraz zostal zlamany.