Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdzie wy macie oczy

co sadzicie o zapuszczaniu loków u chłopców do 2 lat?

Polecane posty

Gość gdzie wy macie oczy

mi sie wydaje ze nie wyglada to ladnie, jak chlopczyk ma dluuuugie wloski jak dziewczynka (jak synek net-ar)

a mi sie baaaaaardzo podobają takie anielskie loki jeszcze w dodatku blond. :) Taki mały łobuziak w anielskiej oprawie -- rewlka !

mi tez sie nie podoba,chlopiec to chlopiec od urodzenia,a nie zniewiesciale bobo.Ja mojego sytnka bede krociutko obcnac na jezyka,a zanosi sie ze bedzie mial loczki.No niestety,plec zobowiazuje:D

Gość przez różowe okulary
ślicznie - zwłaszcza, że chodzi o dwulatka, a nie o nastolatka, który tego nie chce, a jest zmuszany... jak mały powie - "nie chce" to wystarczy mu je ściąć.

a dzieci zupełnie ścięte na jeżyka mi się nie podobają.

Gość mammmma
Mi się nie podoba, nawet jak chłopiec ma anielską urodę. Jest to chłopiec i od małego trzeba go uczyć, że chłopcy mają krótkie włoski. Koleżanka ma syna, już chyba 5-6 lat. Jak był mały to wyglądał jak dziewczynka, nie obcinali mu włosów i ludzie, którzy ich n ie znali zachwycali się urodą córeczki. Na poczatku ich to bawiło, ale potem przestało ... ilez można ludziom tłumaczyć, że to nie córeczka lubi samochodziki. W końcu dojrzeli do tego by ścinac małemu włosy.

Gość gdzie wy macie oczy
Tak pytam, bo widzialam juz kilka mam synkow z takimi lokami opadajacymi na ramiona i takie byly dumne z tych lokow :-( a mi sie wydaje ze to poprostu brzydko wyglada, nie umniejszajac oczywiscie dzieciom. Dobrze, ze jeszcze kitek im nie robia. A jak juz widze dlugolokie meskie niemowle z diamencikiem w uszku... o nie... to nie moj styl. Dziewczynka tak, ale chlopiec.... za cholere nikt by mnie nie namowil, by moj roczny synek mial loki albo kolczyk.

ale te loki moga byc tylko za uszy - takie sterczace - nawet nie do ramion. zalezy od sily skretu - zeby afro sie nie zrobilo ;)

No tak z kitka to mogloby wygladac komicznie, :D ale zazwyczaj w wieku 3 lat juz sie scina takie loczki

Gość gdzie wy macie oczy
No dokladnie, loki u chlopca moga byc i sa fikusne, ale nie DLUGIE WLOSY DO RAMION (niewazne czy z lokami czy bez) u chlopcow do 2 lat.

Gość takie loki sa okropne

Nie są złe. Słodko to wygląda, ale właśnie tak do 2 roku życia. :)

Gość takajednaona
pokazcie mi synka net-ar nie widziałam go :) uwazam ze to czy ktos ma dlugie czy krotkie wloski to nie kwestia wieku ale urody! jednym pasuja śliczne loczki a inni chłopcy lądniej wygladaja obcieci na krótko :)

a co to komu przeszkadza, kiedyś generalnie małych chłopców w sukienki ubierano i też dobrze było, widziałam kiedyś zdjęcie Młynarskiego jako dziecko w sukieneczce, wyglądał jak mały aniołek

Gość ja nie lubie lokow
www.netar.net.pl

Gość ja nie lubie lokow
ten pierwszy jest ok, tylko trzeba wpisac samemu

Gość
juz wiem o czyim synku mowa!! HA!

Gość takajednaona
bardzo mily dzidzius ale generalnie to tylko na jednym zdjeciu mial dluzsze wloski. Tak to ma krótkie. Ten chlopczyk ma taka urode slodkiego cherubinka wiec pasuja mu dluzsze wloski. Mysle ze gdyby mial pociagla twarzyczke wygladał by niezbyt ladnie w takich lokach :)

Gość
hahahahahahahahahahah hej Majka

Wydaję mi się, że ktoś po prostu czepia się dla zabawy.

Gość
mam wieeeeeeeeeele zdjec mego synunia ale jedno powaliłoby was na kolana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jestem pewna!